F ferdi Aktif Üye Mesajlar 183 25 Haziran 2013 #1 Arkadaşlar elinde paket programlar ort.yüks.ve sorumluluk sınav soruları olan paylaşabilir mi,teşekkürler...
Arkadaşlar elinde paket programlar ort.yüks.ve sorumluluk sınav soruları olan paylaşabilir mi,teşekkürler...
D dattin Aktif Üye Mesajlar 142 26 Haziran 2013 #3 bana da lazım arkadaşlar bop sınavı da olur varsa. Müfredatı aynı zaten
pergun Aktif Üye Mesajlar 149 26 Haziran 2013 #4 dattin' Alıntı: bana da lazım arkadaşlar bop sınavı da olur varsa. Müfredatı aynı zaten Genişletmek için tıkla ... müfredat aynı ama işlediğiniz ayrıntılar ve öğrenciler farklı sanırım
dattin' Alıntı: bana da lazım arkadaşlar bop sınavı da olur varsa. Müfredatı aynı zaten Genişletmek için tıkla ... müfredat aynı ama işlediğiniz ayrıntılar ve öğrenciler farklı sanırım
karbukan Aktif Üye Mesajlar 165 26 Haziran 2013 #5 hocam sorular ve cevap anahtarı işini görür inşallah :++: :tr: :++: Ekli dosyalar PAKP SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI.rar PAKP SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI.rar 22.9 KB · Görüntüleme: 519