panasonic dp 1520 windows 7 için

Kodla Büyü

camlıca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar panasonc dp 1520 win 7 için driver bulamadım elinde olan yada yardımcı olabilecek kimse varmı

32 bit HOCAM bulamadım dünden beri -epson epl 6200 win 7 de olabilir ayrıca --iki yzıcımız var birinden birini kurmamız lazım - sağolun

hocam uyuz bir durum :)bende 2 tane var bu yazıcıdan. baya uğraştırıyor ama buradaki sürücülerle ben hallettim başka yerde de yok

xp için olan driver ilemi kurdunuz

http://panasonic.net/pcc/support/mfp/dp ... nload.html
bu linkte mevcut hocam kolay gelsin

bu siteden indirdim açtım dosyayı ama içinde driver yada instal yada vs yok bos bir iki dosya görünüyor tıkladım bi faaliyet çıkmadı :(

Hocam Aygıtlar ve Yazıcılar Yazıcı ekle ile seçeneği ile ekleyin. Daha sonra disketi var seçeneği seçerek indirdiğiniz dosyayı belirtin kurulumu yapın Hocam

dediğiniz şekilde yaptım hocam yazıcı görünüyor bir dosya yazdır diyorum ama çıktı alamıyorum yazıcıdan bir belirti yok özellklerine bakıyorum A4 kaıt filan ayarlıyorum ama netice almıytorum :(

Hocam daha önce kurduğunuz panasonic yazıcıları kaldırın tekrar kurmayı deneyin belki daha önce yazıcı driverları denediyseniz problem onlardan kaynaklanıyor olabilir.

Geri