panasonic dp 1520p kurulum sorunu....

Kodla Büyü

feridekorkmaz

Site Gezgini
Öğretmenler odasındaki bilgisayara format attım.Yazıcısını da yükledim.Ancak yazıcıdan çıktı alamıyorum ne yapmalıyım.Yazıcının fotokopi özelliği de var.

hocam aynı sorun aynı mark ve model yazıcıda bizdede vardı güncel sürücülerini indirip yükledim, ayrıca bu sürücüleri yüklediğinde varsayın kağıt olarak A4 yerine letter'ı görüyor yazıcı özelliklerin kağıt seçimini A4 olarak ayarlaman gerekiyor bunları yaptığında çalışacaktır.

arkadaşlar ben ne yaptımsa çıktı alamadım. yazıcı ip numarası alıyor ping atıyorum cevap veriyor. ancak çıktı alamadım yardımcı olacak olan yok mu?

Arkadaşlar driver ı nette bulup denedim hep sorun hep sorun. "Bypass sayfa" uyarısı veriyor, çıktı alamıyorum. Ne yapabilirim. Siz de cd si varsa driverını gönderir misiniz. Baştan yükleyeyim, net te bulduğum da sorun olabilir.

@yetsin hocam Bypass sayfa uyarısının sebebi yazıcı ayarlarında kağıt olarak A4 değil başka büyüklükte bir kağıt yada kağıt kaynağı olarak tepsiden değil elle kağıt besleme ünitesinden kağıt alacak şekilde ayarlanmasından kaynaklanıyor. Bu ayarların tamamını A4 olarak düzeltirsen sorunun çözülecektir. @safran hocam Ağ yazıcısı olarak tanıtmayı bende başaramadım ama USB ile bilgisayara bağlayıp yerel yazıcı olarak tanıttıktan sonra paylaşıma açmayı deneyin işe yarayacaktır.

yazıcı özellikleri bağlantı noktasında, eğer yazıcınız usb noktasından bağlı ise o sekmeyi tikleyin. aynı sorun bizim okulda da vardı 1 hafta çıktı alamadık. yazıcımız ağ yazıcısıydı. ip numarası değişmişti. bağlantı noktasını değiştirince çalıştı.

Geri