Panda Antivirüs ile internet sorunu

Kodla Büyü

denizlerb

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar panda antivirüsü kurdum. fakat panda antivirüs devrede iken internete giremiyorum. messenger oturumu açılıyor, program kendini güncelleyebiliyor ama explorer'ı açtığımda sayfa görüntülenemiyor. antivirüsü devreden çıkardığımda problem yok. sebebi ne olabilir?

Hocam 2 ay kadar önce aynı durum benim de başıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam Windows Defender'i kapatarak sorunu çözmüştüm. Umarım yardımcı olur.

hocam güvenlik duvarından kaynaklanıyor ben de panda kullanıyorum,aynı sorun benim de başıma geldi,güvenlik duvarı ayarlarından hangi programların internete girebileceğini ayarlıyorsunuz

asa001' Alıntı:
hocam güvenlik duvarından kaynaklanıyor ben de panda kullanıyorum,aynı sorun benim de başıma geldi,güvenlik duvarı ayarlarından hangi programların internete girebileceğini ayarlıyorsunuz
özel durumlara ekledim pandayı ancak sonuç değişmedi.

denizlerb' Alıntı:
asa001' Alıntı:
özel durumlara ekledim pandayı ancak sonuç değişmedi.

pandanın kendi güvenlik duvarı ayarlarından değiştiriyorsunuz

hocam okullara gönderilen panda mı? geçenyıl benm lab için yolladılar,ben kuramamıştım. üzerinde panda antivirüs server yazıyo..bu yıl gene denedim gene kuramadım.antivirüs server ne,acaba farklı bi kurulum mu gerektiriyo bilmiom :cry:

ben internetten indirdim hocam 30 günlük deneme sürümü. ama internet bağlantısını engelliyo.

bende de aynı problem vardı. Çözüm asa001 arkadaşımızın dediği gibi. Pandanın güvenlik duvarı ayarlarından internete girilecek programları belirtiniz bölümünden int explorer "giden istemci" olarak ayarlayınız.

Ekli dosyalar

• panra.JPG
    panra.JPG
    129.8 KB · Görüntüleme: 973
Geri