bogrt' Alıntı:otomatik günleştirmede zaten internetten kendi yüklemesi lazım.(tabi epey vakit alıyo..)
bu arada pardus 2008'i nerden edindiniz? sitesinden mi indirdiniz?
sisyphem' Alıntı:Fatih hocam wireless ı otomatik tanıdı mıı. Datron laptop da wireless i tanımamaıştı 2007. Çok uğraştım yapamadım. Sizde wireleess var mı, otomatik tanıdı mı acaba
ben şimdiye kadar olan sürümlerini internetten indirip cd'ye yazdırdım hep bozuk çıktı. o yüzden dergilerden falan aldım.fatihpc' Alıntı:[Evet daha ilk gün sitesinden indirdim vede kurdum gerçekten harika 2007 felan yanında halt yemiş
bi ara ben de sanal makinede pardusu deneyeyim demiştim, dediğin gibi internet bağlantısını ben de yapamamıştım.idemir' Alıntı:ben internet bağlantısını ayarlayamadım. hem wireless hemde normal bağlantıyı ama ben bilgisayarın içerisinde sanal olarak kurdum merak ettim biraz bakayım dedim ama sanki bilgisayarı ilk defa öğrenen biri gibi oldum.
hocam hatayı sen yapmışşındır pardus kurmaya başlamadan soruyor ben mi format atayım yoks sen manual mi atacksın diye ben bu zamana kadar problem yaşamadımidemir' Alıntı:Hocam Pardus 2007 de bir partition ayırıp kurayım dedim fakat pardus tüm hdd ki aldı ve formatı tüm hdd ye çekti benim de tüm bilgilerim uçtu tabii kısmen kurtardım ama 2008 de de aynı sorun varmı? Siz nasıl yaptınız. Aynı hataya bir daha düşmeyelim...
yalnız farkındaysanız pardusun ftp sunucusuna da en son 2007.3 sürümünün çalışan CD isosunu koymuşlar. 2008'in çalışan isosu yok. sadece kurulan isoyu koymuşlar.sisyphem' Alıntı:Cd den çalışan sürümü var zaten. Onunla deneyebilirsiniz bilgisayara kurmadan.
ayrıca otomatik güncelleştirme değil de direk gidip kopyalayıp kurmak istersen:fatihpc' Alıntı:Arkadaşlar ben pardusu kurdum ama buna nasıl program yükleyeceğim yani pisi dosyalarını nerede bulacağım
sisyphem' Alıntı:Fatih hocam wireless ı otomatik tanıdı mıı. Datron laptop da wireless i tanımamaıştı 2007. Çok uğraştım yapamadım. Sizde wireleess var mı, otomatik tanıdı mı acaba