Pardus 2011, 20 Ocakta hazır

Kodla Büyü
bakalım hocam kim önce indirecek gerçi okuldan indirecem :D

okuldakilere pardusun önemini anlatamıyorum adamlar alışkanlıklarını bırakamıyor daha incelemeden zor diyor.halbuki bir zorluğu yok 2011 daha da basit olacakmış

Dizüstü bilgisayarıma bile kurabilirim komple geçiş yaparak. Oldukça cesaretlendim yeni özellikleri okuyunca.

http://www.ozgurlukicin.com/dvdgonder/ adresinden sadece kargo ücreti karşılığında Pardus2011 DVD sinin adresinize gönderilmesini isteyebilirsiniz.

Pardus DVD'si İstek Formu

Özgürlükiçin DVD Gönder Projesi, Pardus kullanmak isteyen herkesin sadece kargo ücretini ödeyerek Pardus 2011 DVD'si edinmesini amaçlamaktadır.

DVD Gönder Projesi hakkındaki ilkelerimizi okumak için bu adresi ziyaret edebilir, DVD temin etmek için sipariş formunu doldurabilirsiniz.

Pardus 2011'e bir gün kaldı...

Evet Pardus 2011'e bir gün kaldı. Merakla bekliyorum :)

2011-DVD_Kurulan.png

bugünden beri bekliyordum. artık yarın okuldan 32 ve 64 bit lik sürümlerini indiririm. arkadaşlar windows 7 sp1 msdn sürümü de çıkınca lab daki bilgisayarlara pardus ve w7 kuracağım. öğrencilede hevesli bakalım artık. keşke okullarda sadece pardus kurulu olsa bizde dersleri ona göre işlesek...

bende de iniyor şu anda. Önce sanal bilgisayara kurayım diyorum (VMWare).

Sonra büyük ihtimal DVD ye yazıp laptopta takılırım. Halk eğitimdeyim ben kursiyerlere bahsettim. Merak ettiler. Pazartesi bi gösteri yapayım onlara.

3 sa 49 dak kaldı

Şimdiye kadarki sürümleri hep CD formatında vermişlerdi.
Bu sefer DVD formatında boyutu 1.1 GB. Hem kurulan hem de çalışan sürüm aynı diskte toplanmış.

İndirecekler listesine ekledim . Yarıyıl tatilinde önce sanal makinada deneyeceğim.

az önce indirip kurdum. genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim ama ubuntunun yeri bir başka benim için..

pardus 2011 indirebileçeğim bir yer var mı?
pardus org veya özgürlükiçin serverları çalışmıyor.
biraz geç oldu ama.
modul 2011 i anlatıyor.

pardus 2013 kurumsal göstermek şu aşamada ileriye dönük oarak daha iyi olur bence.

Geri