Pardus Anka için hazırlanan ve kullanıcılardan da gelen duvar kağıtlarından oluşan arşiv => http://www.pardus-anka.org/pardus-anka-duvarkagitlari/
inikat' Alıntı:sitesinde görmüştüm güzel hoş olmuşlar da. nasıl bir yapıya büründüler ben asıl onu merak ediyorum. tam olarak hangi taban üzerinde çalışıyor geliştirici grup. hangi esaslara göre geliştirme devam edecek. bazı genel bilgiler var ama ayrıntı yok.ozgurlukicin sitesinde de yok pek bilgi. pardus-anka.org resmi site mi emin değilim. pardus.org.tr den anka bilgileri verildi biraz ama o bilgilerde çok sınırlı. nasıl bir anlayış ben çözemedim. GNU bu değil bence. kafamda soru işaretleri var.
inikat' Alıntı:sitesinde görmüştüm güzel hoş olmuşlar da. nasıl bir yapıya büründüler ben asıl onu merak ediyorum. tam olarak hangi taban üzerinde çalışıyor geliştirici grup. hangi esaslara göre geliştirme devam edecek. bazı genel bilgiler var ama ayrıntı yok.ozgurlukicin sitesinde de yok pek bilgi. pardus-anka.org resmi site mi emin değilim. pardus.org.tr den anka bilgileri verildi biraz ama o bilgilerde çok sınırlı. nasıl bir anlayış ben çözemedim. GNU bu değil bence. kafamda soru işaretleri var.
engin724' Alıntı:inikat' Alıntı:sitesinde görmüştüm güzel hoş olmuşlar da. nasıl bir yapıya büründüler ben asıl onu merak ediyorum. tam olarak hangi taban üzerinde çalışıyor geliştirici grup. hangi esaslara göre geliştirme devam edecek. bazı genel bilgiler var ama ayrıntı yok.ozgurlukicin sitesinde de yok pek bilgi. pardus-anka.org resmi site mi emin değilim. pardus.org.tr den anka bilgileri verildi biraz ama o bilgilerde çok sınırlı. nasıl bir anlayış ben çözemedim. GNU bu değil bence. kafamda soru işaretleri var.
Bizim tanıdığımız, bildiğimiz Pardus'un devamı Hocam. PiSi paketleme sistemi üzerinde çalışıyor yine geliştiriciler. http://www.pardus-anka.org/ bu projenin resmi sitesi durumunda şuan. Geliştiriciler sistemi kararlı hale getirip, bir .iso dosyası hazırlamaya yoğunlaştıkları için siteyle ve bilgilendirmeyle ilgilenemediklerini dile getiriyorlar. Burada küçük bir bilgilendirme var. Şimdilik merakla bekliyoruz hepimiz. .iso dosyası yayınlandıktan sonra kafamızdaki soru işaretlerini çözeceğimizi umuyorum.