Pardus Destek

Kodla Büyü

hanedantr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar hepimiz iyi kötü bir şekilde pardus yada lünux dağıtımlarını kullanmayı denedik yada kullanıyoruz bence pardusa destek olmalıyız eğer ileride ülkemizden bazı değerlerin çıkmasını istiyorsak çok rahat lab. pardus kullanabiliriz ilk başlarda evet zorlanabiliriz ancak inanın destekle yardımla birbirimize yardım ederek kısa sürede bunu aşabiliriz. ben deneme amaçlı lab ın yarısını pardus yaptım inaınn ilköğretim öğrencileri hemen uyum sağladılar hatta hocam hepsi pardus olsun diyorlar.

Hocam Pardus kurmak mesele değil ki zaten bilgisayarlarda, Pardus ya kurulu geliyor ya da Pardus kurulum cd oluyor. sorun MEB müfredatının Windows temelli olması. MEB müfredatta değişikliğe gidecek olursa, hiç bir zorluk olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi, tek sorun MEB müfredatı.

İleri Pardus Eğitimi kursundan yazıyorum yeter microsoft a yedirdiğimiz paralara :)

halilturkoglu' Alıntı:
Hocam Pardus kurmak mesele değil ki zaten bilgisayarlarda, Pardus ya kurulu geliyor ya da Pardus kurulum cd oluyor. sorun MEB müfredatının Windows temelli olması. MEB müfredatta değişikliğe gidecek olursa, hiç bir zorluk olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi, tek sorun MEB müfredatı.

hocam liseyi bilmem ama ilköğretim müfredatını pardus ile çok rahat verebilirsiniz bence

halilturkoglu' Alıntı:
sorun MEB müfredatının Windows temelli olması. MEB müfredatta değişikliğe gidecek olursa, hiç bir zorluk olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi, tek sorun MEB müfredatı.
Arkadaş haklı. Bir denetimin olmaması, herkesin kafasına göre iş yapacağı anlamına gelmiyor. Biz müfredattaki konuyu anlatmakla görevliyiz.

hanedantr' Alıntı:
halilturkoglu' Alıntı:

hocam liseyi bilmem ama ilköğretim müfredatını pardus ile çok rahat verebilirsiniz bence

Hocam dediğiniz gibi biz anlatırız ama Kazuo arkadaşımın da dediği gibi biz müfredatı anlatmakla yükümlüyüz. Zaten bilgisayar dersinin pek faydalı görülmemesinin sebeplerinden biri de bu. Biz müfredatı anlatmakla yükümlüyüz ve müfredat hiç bir şeyi içermiyor.

Geri