Pardus için VEYON Kurulumu

Kodla Büyü

esinay

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. Yeni kurulan bt sınıfında Veyon ile öğrenci bilgisayarlarını kontrol etmek istiyorum ama Veyon kurulumunu adım adım anlatan düzgün bir içerik bulamadım. Pardusu sevemedim her an Windows yükleyebilirim 😀

Yeni sistem için hizmet içi eğitim alıyoruz. Pardusta başladık dün. Veyon kurulumu yapacağız son ders dediler. Bakalım bu hafta umut doluyum. Olursa pardusta devam. Olmazsa da her zaman bir şans vermek lazım diye düşünüyorum.

Eğitimden faydalı bilgileri paylaşırsanız seviniriz hocam. Veyon ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isterim.

Sanırım birşeyler buldum. Şimdi eğitimdeyim yarın okulda deneyeceğim. Olursa detayları yazarım

Merhaba arkadaşlar. Yeni kurulan bt sınıfında Veyon ile öğrenci bilgisayarlarını kontrol etmek istiyorum ama Veyon kurulumunu adım adım anlatan düzgün bir içerik bulamadım. Pardusu sevemedim her an Windows yükleyebilirim 😀
aynı şekilde hocam yeni bt sınıfı kuruldu pardus yüklü inatla pardus kullanmak istiyorum veyon master kurdum client için bakıyorum ayrıca izinler konusu karışık geldi

Geri