Pardus Kursu Hakkında Bilgi İsteği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wesdxc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

wesdxc

Site Gezgini
İlimizde vermemiz gereken üzerimize düşün tüm Fatih Projesi Teknoloji Kullanım Kurslarını başarıyla verdik. (Hala ücretlerini alamadık. Ne insanlarla uğraşıyoruz ya.) Bu Pardus Kullanım Kursu sonunda da il genelinde bize kurs açmamızı ve tüm öğretmenleri eğitmemizi isteyecekler mi?

Nasipse 6-10 Mayıs 2013'te Rize-Çayeli'nde olacağız.

Daha önceden kursu alanlar kursta neler söylendi?

İçerik olarak neler vardı ?

Kurs hakkında bilgi verebilecek var mı?

İlginiz için teşekkür ederiz.

Herkese iyi çalışmalar.

Hocam arkadaşlardan duyduğum kadarı ile sorularına cevap vereyim;
İçerik olarak neler vardı ?
Fatih projesi pardus eğitim içeriği: http://pardus.meb.gov.tr/www/dosyalar/dosya/5
Kurs hakkında bilgi verebilecek var mı?
5 gün 25 saatlik bir kurs
Bu Pardus Kullanım Kursu sonunda da il genelinde bize kurs açmamızı ve tüm öğretmenleri eğitmemizi isteyecekler mi?
Şimdilik böyle birşey olmadığını söylüyorlar hocam. Kursu alan öğretmenler kendi il-ilçelerinde mahalli olarak bu kursu vermeye yetkili oluyorlar.

cndi1986' Alıntı:
İlimizde vermemiz gereken üzerimize düşün tüm Fatih Projesi Teknoloji Kullanım Kurslarını başarıyla verdik. (Hala ücretlerini alamadık. Ne insanlarla uğraşıyoruz ya.) .

Neden ücretleri alamadınız? Eğer eğitici Bt formatörüyseniz mesai saatleri içinde verdiğiniz kurslar için ücret ödenmiyor ama BT Rehber öğretmeniyseniz kurs ücretinizi alırsınız. Hizmet içi eğitim biriminden kurs onayınızı alırken il milli eğitim müdürü onaylı kurs eğitim yöneticisi kurs müdürü ve eğiticinin adının olduğu bir onay çıkar orada size 30 saatlik ders karşılığı için ne kadar ücret verileceği yazıldır. O onay ile kursu verdiğiniz okulun müdürü sizin adınıza ek ders düzenlemeli ve KBS sisteminden zamanında girmelidir. Kurs ücretleri kursu verdiğiniz ayı takriben ertesi ay ek dersinizle birlikte ödenir.

Geri