Parite Virüsü

Kodla Büyü

trimegistes

Aktif Üye
Arkadaşlar exelere virüs bulaşmış ve hiç biri açılmıyor, internette yaptığım araştırma sonucunda buna parite virüsünün neden olabileceği yazıyor, bilg. yedeği de yok yani hiren boot kullanamıyorum. Formatlamadan kolaydan temizleyebileceğim bir remover var mı acaba?

hocam tavsiye edebileceğim iki araç var. Biri kaspersky rescue cd, diğeri ise antivir'in kurtarma cd si. Benim laba da bulaşmıştı. Bu programları netten bulabilirsiniz. Kaspersky rescue cd yi boot tan çalıştırıp güncelleme yapıyosunuz. Sonra taratıyosunuz. Bulduğunu siliyo zaten. Ama bu virüsten kurtulmak çok zor. Ben çok uğraştım. Formatla bile kurtulma şansın yok. Size de kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim hocam, gerçekten başıma bela oldu, sabahtan beri o antivirüs, bu antivirüs yoruldum gerçekten. Sizin söylediklerinizi bir deneyeyim.

usare' Alıntı:
hocam tavsiye edebileceğim iki araç var. Biri kaspersky rescue cd, diğeri ise antivir'in kurtarma cd si. Benim laba da bulaşmıştı. Bu programları netten bulabilirsiniz. Kaspersky rescue cd yi boot tan çalıştırıp güncelleme yapıyosunuz. Sonra taratıyosunuz. Bulduğunu siliyo zaten. Ama bu virüsten kurtulmak çok zor. Ben çok uğraştım. Formatla bile kurtulma şansın yok. Size de kolay gelsin.

formatla kurtulma şansı yok derken? düzgünce formatlayıp D sürücüsünü de düzgünce temizlerseniz bir sorun kalmamalı.

usare' Alıntı:
Kaspersky rescue cd yi boot tan çalıştırıp güncelleme yapıyosunuz. Sonra taratıyosunuz. Bulduğunu siliyo zaten.
Hocam bu cd boot edilebilir cd değil mi? Yani CD yi takıp bilgisayarı öyle başlatacağım değil mi? Bir de güncellemeyi kaspersky sitesinden mi yapıyor, key istemiyor mu hocam?

Geri