Park halindeki arabanızın sağ arka köşesi çizilmişse...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tqwert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tqwert

Aktif Üye
Arkadaşlar, sabah sabah canım sıkıldı, arabaya binmeden dört bir tarafını kontrol edeyim dedim, sağ arka köşe çizilmiş, 3 çizgi halinde boyası çıkmış. Arkadaki araçta bir sorun görünmüyordu. Sanırım ondan önceki araç park etme ya da çıkma sırasında sürttü :( 8 aylık araç "milli" olmuş oldu :) İstanbul'da iyi bile dayandı. Buna pasta cila mı yapılacak şimdi?

geçmiş olsun hocam can sıkıcı bir olay.benzer bir olay 1 hafta önce benim başıma geldi ,park ettiğim yerde sol dikis aynası parçalanmış halde buldum. kasko ile servisine yaptırıyorum mecburen kasko delindi.

tqwert' Alıntı:
evet sıfırdı hocam. kasko bozulmadan mini onarım yapılıyormuş dediğiniz gibi..
Kaskonun anlaşmalı olduğu serviste kasko delinmeden mini onarım yapılıyor
Benim kasko Dubai kaskoydu, Oto King' de anlaşması varmış ben orda yaptırmıştım, ama 3-5 saat bekliyorsunuz...

çizik derinse yani tırnak giriyorsa pasta cila işe yaramıyor.ama mini onarım yaptırıyor kasko.

Hocam 3 hafta önce öğrenciler komple çizmişti benimkini, mini onarımla halledebilirsiniz. İnsanlık gereği sürten telefon bırakmalıydı. Ama insan olmayınca kafaya takmamak lazım.

hocam geçmiş olsun. size tavsiyem sakın kasko araclığıyla yaptırmayın. kaskonuz delinmiyor ama koskonun anlaşmalı olduğu yer kaskodan birazdaha fazla para koparayım diye olayı abartabiliyor. sakın rütüşda taptırma, sırıtır. en iyisi iyi bir ustaya götürüp zımpara ve pastacila yaptırmak. dört dörtlük olmasada arabanın orjinaline dokunmamış olursun. yarın öbürgün satacağında alacak kişide arabada boya ve kaza yok dediğinde arabayı değerine göre alır.

çok büyük bir şey değilse, oynamayın öyle kalsın
nazarlık olsun.
Satarken sıkıntı çıkmaz.

Park halindeyken benim unonun sol tarafı komple götürdüler. Bu nazarlıkta eklenince arabanın nazarlıksız bölgesi kalmadı:))

tqwert' Alıntı:
Arkadaşlar, sabah sabah canım sıkıldı, arabaya binmeden dört bir tarafını kontrol edeyim dedim, sağ arka köşe çizilmiş, 3 çizgi halinde boyası çıkmış. Arkadaki araçta bir sorun görünmüyordu. Sanırım ondan önceki araç park etme ya da çıkma sırasında sürttü :( 8 aylık araç "milli" olmuş oldu :) İstanbul'da iyi bile dayandı. Buna pasta cila mı yapılacak şimdi?
Geçmiş olsun sayın Hocam.

Mini onarım için cm olayı var. Yanılmıyorsam 7-10 cm uzunluğundaki hasarlar için geçerli. Oto kingin dediği buydu bana

Geri