PATAların fiyatı SATAları geçmiş!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar bana 3 tane PATA DVD-RW lazım fiyatları biraz inceledim PATAların fiyatı SATAları geçmiş. Bende size sorayımdedim fiyatı uygun, güvenebileceğim bir yer var mı, bunları nerden almalıyım?
hizlial,hepsiburada,vatanbilgisayar,deveyuku ve gittigidiyor'a baktım. Başka güvenebileceğimiz ucuz bir yer var mı?

Selam dostum iyidir gördüğün gibi uğraşmaya devam. :D
Bende uzun zamandır ihtiyaç duymuyordum. Labda üç tane PC nin DVD-RW sürücüsü uçmuş. Bende fiyat araştırması yapıp alayım dedim birde baktım PATAlar SATAları geçmiş. :)
Gene en ucuzu şu gibi bende şurdan alayım diyorum;
http://www.hizlial.com/donanim-oem-/opt ... 1.0016.htm

aynı şey diğer donanımlar içinde geçerli. ddr ramler, ddr2 lerden pahalı. aynı bellek miktarına sahip, aynı pin yapılı bellekten, hızı az olan hızı fazla olana göre daha pahalı. :shock:

bu işin kuralı bu.
Zaten zamanla IDE (PATA) aygıtlar tamamen kalkacak.bazı çipsetler artık PATA ya destek vermiyor.neticede IDE aygıtlarda Az üretilecek dolayısı ile pahalı olacak.

hasari' Alıntı:
Arkadaşlar bana 3 tane PATA DVD-RW lazım fiyatları biraz inceledim PATAların fiyatı SATAları geçmiş. Bende size sorayımdedim fiyatı uygun, güvenebileceğim bir yer var mı, bunları nerden almalıyım?
hizlial,hepsiburada,vatanbilgisayar,deveyuku ve gittigidiyor'a baktım. Başka güvenebileceğimiz ucuz bir yer var mı?

labtaki bilgisayarların hiçbirinde cd-dvd rom-rw yok lazımda olmuyor zaten siz ne için kullanıyorsunuzki merak ettim

hem44' Alıntı:
hasari' Alıntı:

labtaki bilgisayarların hiçbirinde cd-dvd rom-rw yok lazımda olmuyor zaten siz ne için kullanıyorsunuzki merak ettim
Gerektiğinde öğrenci ve idareciler kullansın diye.

Geri