A adalkic Aktif Üye Mesajlar 167 9 Ocak 2010 #1 ana bilgisayardaki yazıcıyı paylaşmak istiyorum öğrencilerde çıktı alabilsin diye şimdiye kadar netopta açıp ben yazdırıyordum şifre koysam o makineden yazdırılsa yada ana makinadan izin verillince yazdırılsa nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler
ana bilgisayardaki yazıcıyı paylaşmak istiyorum öğrencilerde çıktı alabilsin diye şimdiye kadar netopta açıp ben yazdırıyordum şifre koysam o makineden yazdırılsa yada ana makinadan izin verillince yazdırılsa nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler
cogullu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 735 9 Ocak 2010 #2 network-ag-ve-internet-teknolojileri-f42/yerel-agda-sadece-istedigin-kisilere-yazici-ve-dosya-paylast-t30292.html inceleyiniz
network-ag-ve-internet-teknolojileri-f42/yerel-agda-sadece-istedigin-kisilere-yazici-ve-dosya-paylast-t30292.html inceleyiniz
A adalkic Aktif Üye Mesajlar 167 9 Ocak 2010 #3 paylaşıma açmak değil istediğim şifre koymak yada yazdırılmış belgeyi görüp ana makinadan izin verip yazdırmak
paylaşıma açmak değil istediğim şifre koymak yada yazdırılmış belgeyi görüp ana makinadan izin verip yazdırmak
cogullu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 735 9 Ocak 2010 #4 bunun için server sistemi kurmalısınız yada bunu yapan özel bir progrma bulmalısınız.
Yalnız_Kurt Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,642 10 Ocak 2010 #6 adalkic' Alıntı: bu programın ismini verebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... akınsoft cafe plus da sanırım buna benzer bir özellik var
adalkic' Alıntı: bu programın ismini verebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... akınsoft cafe plus da sanırım buna benzer bir özellik var