paypal bakiyesini ödemelerde kullanAmıyorum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tenten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Tenten

Süper Üye
Süper Üye
paypal hesapta ödemelr için kredi kartımdan tanımlama için çekilen miktarı ödemelrde kullanamıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı?

Paypal transfer dışında bakiye kullanmaya izin vermiyor artık. Eskiden oluyordu ama. O parayı ya banka hesabınıza çekeceksiniz yada paypal hesaplarına transfer ederek kullanacaksınız.

hocam yazdığınızdan ben bişey anlamadım.

1- yurtdışı harcamalarda paypal bakiyesinden düşmüyor artık direk kredi kartından düşüyor.
2- paypal bakiyesini banka hesabına aktarabilirsin. 5-6 gün sürüyor para kesmiyorlar.
3- bide güvenilir müşteri olabilmek için bankaya kod gönderiyor 3veya 5 gün içinde o kodu paypala girmek gerekiyor o ne işe yarıyor bende bilmiyom ama ben yaptım bankacıda şaşırdı ilk defa görmüş.

yaklaşık 10 gün öncesinde bi ödeme yaptım ve sorun yoktu. Paypal gibi bi şirketin kendi ipini çekeceğini zannetmem. Bence paypal hesabınızdaki kredi kartı onaynı kontrol edin.

ben denemedim yurtiçini, yurtdışı için kullanıyom paypalı. paypal türkiyeyi yurtdışı para ödemesinden çıkarttı . yasalarla ilgili bişey bu.

"PayPal, Türk Lirası bakiyesi oluşturma ve Türk Lirası'yla işlem yapma olanağını yalnızca Türkiye sınırları içerisinde ikamet eden PayPal hesap sahiplerine sunar.

Türk Lirası bakiyeniz veya (Visa veya MasterCard) kredi kartınızla Türkiye sınırları içerisindeki PayPal Bireysel ve Ticari hesap sahiplerine Türk Lirası cinsinden ödeme yapabilirsiniz.

Para birimi Türk Lirası olan (Visa veya MasterCard) kredi kartınızla yurtdışına ödeme yapabilirsiniz. Ancak bu ödemelerde PayPal, kartınızdan Türk Lirası cinsinde çıkan parayı alıcının para birimine (USD, EUR, GBP, vs.) dönüştürür.

Sedece Türk Paypal hesabına sahip Satıcılar Türk Lirası cinsinden ödeme kabul edebilirler."

Geri