Paypal Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ftsz63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ftsz63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar paypala yeni üye olup bir alışveriş yaptım
kartımda 3 tl kesti sanırım geri yatracak altta 2 tane 1$ çekilmiş görünüyor ve paypal hesabımda 3 tl görünüyor hangisi kartıma geri yüklenecek o 1$ lar nedir

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    36.7 KB · Görüntüleme: 2,126
paypal kredi kartının gerçek olup olmadığını denemek için 1-2 dolar çekip sonrada paypal hesabınıza geri yatırıyor. o parayı isterseniz iban vererek banka hesabınıza yatırabilirsiniz...

Karta geri yüklemez paypal hesabinda kalir istersen sonra bi hesaba aktarabilirsin yada gittigidiyor gibi yurt ici bi sitede kullanabilirsin

Zamanında başıma aynısı gelmişti paypal'ı arayıp sorduğumda paypal hesabınızı doğrulamak için böyle birşey yaptığını alışveriş yapmadan önce hesabınızdan online olmamı daha sonra paypal ile alışveriş yapmamı söyledi aksi halde sürekli 1 dolar keseceklermiş işin garip tarafı hesabım tanımlı ve aktif ama yinede bunu yapıyor

Neredeyse günlük kullanıyorum paypal'ı 1$ gibi bir kesilti olmadı. Sadece ilk başta hesabı tanımlamak için 3 tl kesildi...

bu arada bu paypal da üçkağıt buyincoins siparişi iptal etti paypal hesabıma bakıyorum kk çekilen 312 tl iade edilen 312 tl yazıyor kk hesap hareketlerine bakıyorum çekilen 325 tl iade edilen 318 tl ulan hani komisyon almıyordunuz pneler komisyon alıyoz deseler içim yanmaz yurt dışı hariç kullanmamak lazım bu paypalı

fatihtasoz' Alıntı:
arkadaşlar paypala yeni üye olup bir alışveriş yaptım
kartımda 3 tl kesti sanırım geri yatracak altta 2 tane 1$ çekilmiş görünüyor ve paypal hesabımda 3 tl görünüyor hangisi kartıma geri yüklenecek o 1$ lar nedir
Merak etme hocam o 1 dolarlar bankanızın bekleyen provizyonlar bölümünden 24 saat içinde silinip gidecek. Paypal 3 TL eşdeğer tutarında ücret çekip tam 3 TL olarak da hesabınıza aktarır. Banka kart ekstresi ekranında gördüğünüz diğer kesintiler silinip gidecek.

hesabın tanımlı olması farketmiyor. paypala kart eklediniz ama kartın sahibinin kim olduğunun onaylanması lazım. paypal 3tl çekiyor ve siz bankaya gidiyonuz. çekilen paranın yanında 4 haneli mi 3 hanelimi ne bi şifre yazıyor. vezneye söyleyin okusunlar muhtemelen hayatlarında ilk defa göreceklerdir ve şaşırmaları normaldir :D sonra bu şifreyi paypala girip yazıyonuz ve onaylıyorlar. para paypal bakiseyinde mi kalıyor yoksa tekrar gönderiliyormuydu hatırlamıyorum. ne farkeder ki? ama iban yazıp kendi hesabına yollayabilirsin. muhtemelen 3 gün filan sürüyor para aktarması

dndd' Alıntı:
bu arada bu paypal da üçkağıt buyincoins siparişi iptal etti paypal hesabıma bakıyorum kk çekilen 312 tl iade edilen 312 tl yazıyor kk hesap hareketlerine bakıyorum çekilen 325 tl iade edilen 318 tl ulan hani komisyon almıyordunuz pneler komisyon alıyoz deseler içim yanmaz yurt dışı hariç kullanmamak lazım bu paypalı

Hocam onlar dolar olarak aynısını yatırmıştır ama kur farkından dolayı zararın olabilir. Birde paypal kur çevirirken biraz yüksekten ceviriyor. mesela dolar 2,13 ise o 2,16 dan ceviriyor.

dndd' Alıntı:

kur farkından dolayı olabilir.

anladım arkadaşlar ama eklediğim resimde gördüğünüz gibi 2 tane 1 dolar çekilmiş o nedendir

ali04' Alıntı:
dndd' Alıntı:

kur farkından dolayı olabilir.
hocam mesele kur farkı değil paypal hesabında gösterilen miktarla kredi kartımdan çekilen yatırılan miktar aynı değil
paypal hesabımda işlemlere baktığımda kuru çevirip 312 tl çekilen demiş ama kredi kartından 325 tl çekilmiş ki 312 tl zaten fazlaydı 306 olması lazımdı e hadi neyse dedikde 325 çek aynı gün geri iade 318 iade etmiş ki yine paypal hesabımda 312 tl iade edilen yazıyor yani hesapta hiç kur farkı yok hiç komisyon yok ama kredi kartımdan çekilene bakıyorm farklı
yani adam 312 tl fatura kesmiş ama 325 çekmiş

arkadaşlar sorun paypal dan
hangi bankadan olursa olsun kartınızda ille fark oluyor

paypal yalan söylüyor arkadaşlar yurt içi ödemelerde bile fark alınıyor yurt dışı ödemelerde de fark alınıyor diğer kartta provizyonda ödeme aynıyken ödemeye düşünce fiyatı değişiyor ayrıca yurt dışı her alışverişte hesabımdan 1 usd paypal para çekiyor hem banka hem paypal çarpıyor
yok birde inkar ediyor yok biz komisyon almıyoruz ulan alıyoruz deyin bari
bankaya ve paypala gönderdiğim email bakalım lütfedip cevap vereceklermi
zorunlu kalmadıkça paypal kullanmayın arkadaşlar

mail:
şu an kredi kartımın provizyonda görünen paypal ödemeleri provizyondan düşünce fiyatı değişiyor sebebi nedir
örneğin önceki ödeme provizyonda 332,41 tl görünürken bugün detayda 336,67 tl
gittigidiyor için yaptığım ödeme provizyonda 31,99 ken bugün detayda 32,39 tl olarak görünüyor
provizyondan detaya inerken neden fiyatlar artıyor
artı
21.04.2014 18:41 PAYPAL *ZHANGWEIXIO Yurtİçi B 4,43 TL
21.04.2014 19:18 PAYPAL *4UDISCOUNT6 Yurtİçi B 22,57 TL
bu gün provizyonda böyle görünen ödemeler bakalım ödendiği zaman ne olacak fiyatlar nasıl olacak
ve
15.04.2014 20:36 PAYPAL YurtDışı B 1,00 USD
21.04.2014 17:35 PAYPAL YurtDışı B 1,00 USD

bu 1 usd ler paypal tarafından çekiliyor sanırım inkar ediyorlar çünkü komisyon aldıklarını

aradaki farkı banka alıyor diyorlar

şimdi beni biri dolandırıyor ama kim dolandırıyor onu merak ediyorum
cevabınızı bekliyorum

gittigidiyordan 34.22 lik alışverişimde hesaptan 34.55 kesilmiş görünüyor

Geri