delulojouh
Aktif Üye
pazartesi belirlediğimiz bir saatte faks etkinliği başlatmayı düşünüyoruz kimler emeğine bölümüne sahip çıkmak ister
ben kimlerin emeğine sahip çıktığını 9 Nisan ve Özellikle 22 Ekim Ankara eylemlerinde bizzat gördüm. Formda mangalda kül bırakmayan o kadar öğretmen var ama iş icraata gelince kimse ortalarda yok...........delulojouh' Alıntı:pazartesi belirelediğimiz bir saatte faks etkinliği başlatmayı düşünüyoruz kimler emeğine bölümüne sahip çıkmak ister
İyi de hocam ne yapalım şimdi. Ölelim mi. Pes mi edelim. Eyleme gelemeyenelerden biri de bendim malesef. Malesef diyorum çünkü gelmek istiyordum gerçekten. Belki meydanlara çıkacakken cesaretinizi kırdık ama geçmişi hatırlatıp umutsuzluk saçmaya ne gerek var.mb1984' Alıntı:ben kimlerin emeğine sahip çıktığını 9 Nisan ve Özellikle 22 Ekim Ankara eylemlerinde bizzat gördüm. Formda mangalda kül bırakmayan o kadar öğretmen var ama iş icraata gelince kimse ortalarda yok...........delulojouh' Alıntı:pazartesi belirelediğimiz bir saatte faks etkinliği başlatmayı düşünüyoruz kimler emeğine bölümüne sahip çıkmak ister
hocm bu ince bir sitemdir, okurken canı yananlar varsa kızalar varsa affetsinler...oyungezer' Alıntı:İyi de hocam ne yapalım şimdi. Ölelim mi. Pes mi edelim. Eyleme gelemeyenelerden biri de bendim malesef. Malesef diyorum çünkü gelmek istiyordum gerçekten. Belki meydanlara çıkacakken cesaretinizi kırdık ama geçmişi hatırlatıp umutsuzluk saçmaya ne gerek var.mb1984' Alıntı:ben kimlerin emeğine sahip çıktığını 9 Nisan ve Özellikle 22 Ekim Ankara eylemlerinde bizzat gördüm. Formda mangalda kül bırakmayan o kadar öğretmen var ama iş icraata gelince kimse ortalarda yok...........delulojouh' Alıntı:pazartesi belirelediğimiz bir saatte faks etkinliği başlatmayı düşünüyoruz kimler emeğine bölümüne sahip çıkmak ister