Pazartesi faks etkinliği baslatalm kimler katılır

Kodla Büyü

delulojouh

Aktif Üye
pazartesi belirlediğimiz bir saatte faks etkinliği başlatmayı düşünüyoruz kimler emeğine bölümüne sahip çıkmak ister

Ben varım. Temel konulara burada karar verelim ama faks metnini özgün yazalım. Kopyala-yapıştır olmasın bimerin bizlere yazdığı cevap gibi.

delulojouh' Alıntı:
pazartesi belirelediğimiz bir saatte faks etkinliği başlatmayı düşünüyoruz kimler emeğine bölümüne sahip çıkmak ister
ben kimlerin emeğine sahip çıktığını 9 Nisan ve Özellikle 22 Ekim Ankara eylemlerinde bizzat gördüm. Formda mangalda kül bırakmayan o kadar öğretmen var ama iş icraata gelince kimse ortalarda yok...........

mb1984' Alıntı:
delulojouh' Alıntı:
pazartesi belirelediğimiz bir saatte faks etkinliği başlatmayı düşünüyoruz kimler emeğine bölümüne sahip çıkmak ister
ben kimlerin emeğine sahip çıktığını 9 Nisan ve Özellikle 22 Ekim Ankara eylemlerinde bizzat gördüm. Formda mangalda kül bırakmayan o kadar öğretmen var ama iş icraata gelince kimse ortalarda yok...........
İyi de hocam ne yapalım şimdi. Ölelim mi. Pes mi edelim. Eyleme gelemeyenelerden biri de bendim malesef. Malesef diyorum çünkü gelmek istiyordum gerçekten. Belki meydanlara çıkacakken cesaretinizi kırdık ama geçmişi hatırlatıp umutsuzluk saçmaya ne gerek var.

Hocam BT öğretmenleriyle olacak birşey değil bu... Umarım başka branşlardan öğretmen arkadaşlar girişimlerde bulunurlarsa bizde belki onlara katılırız...

oyungezer' Alıntı:
mb1984' Alıntı:
delulojouh' Alıntı:
İyi de hocam ne yapalım şimdi. Ölelim mi. Pes mi edelim. Eyleme gelemeyenelerden biri de bendim malesef. Malesef diyorum çünkü gelmek istiyordum gerçekten. Belki meydanlara çıkacakken cesaretinizi kırdık ama geçmişi hatırlatıp umutsuzluk saçmaya ne gerek var.
hocm bu ince bir sitemdir, okurken canı yananlar varsa kızalar varsa affetsinler...

Geri