Pazartesi tatil değil yazısı gelen var mı?

Kodla Büyü

naimeozer

Aktif Üye
Arkadaşlar pzts tatil diye plan yapmıştık. Eğer böyle yazı gelen varsa mazeret izni falan bişey ayarlamaya çalışıcam.

Yönetmelikte tatil diyor, Bakan değil diyor. Bu durumda yazı gelmesi gerekiyor sanırım ? :S

ortaokulda çalışıyorum, bizim müdür sabah konuştu törende," pazartesi tatil değil ve pazar 10.00'da okulda tören yapılacakmış" dedi. nasıl ?

İnşallah gelmez. Bu yıl tüm arkadaşlarım aynı anda evleniyor 5 yıllık öğretmenlik hayatımda 3 gün raporum var. Son bir yılda 13 :x

esmas' Alıntı:
ortaokulda çalışıyorum, bizim müdür sabah konuştu törende," pazartesi tatil değil ve pazar 10.00'da okulda tören yapılacakmış" dedi. nasıl ?
Gazete muhabirinin sorduğu soruya verilen cevap bütün kanallarda dolaştı. Bir de resmi açıklama oldu adı :(
Hepimiz muallakta kaldık.

ataşehir de çalışan arkadaşın dediğine göre okula yazı gelmiş,tatil değil diye...

Sendikalar ne diyor bu konuda. Yarın öğleye kadar resmi yazı gelmesi lazım ama ortada birşey yok şu an için. Bence bakanın ahebri yoktu, soru sorulunca 23 Nisan gibi sandı. :mrgreen:

açıklamalar birşey ifade etmez. resmi yazı gelmedi. yarın gelmezse tatiliz. yönetmelik geyet net.

Neyi düzgün yaptılar da bunu yapsınlar. Biz yaptık oldu politikası ne kadar daha devam edecek :verymad:

23 Nisanda bayramda tüm gün çalıştım 24 nisan da Lisede görevliydim okula gittim tatil yapamadım, 19 mayısta da görevliyim yine tüm gün 20 mayısta da ortaokuldayım yine gidecem okula. Hem görev alıyorum hem tatil yapamıyoruz.bu ne şans yavv,

Geri