PC Açılış Sorunu(YENİ PC)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni bir pc aldım. Eğer üçlünün fişini(kasa,ekran ın takılı olduğu) ilkkez prize takıyorsam kasa çalışır gibi oluyor sonra kapanıyor(bu dediğim 1 sn den daha kısa sürede oluyor) yaklaşık 5 sn sonra da tekrar çalışıp açılıyor. Bu sorun sadece üçlü fişini prize taktığımda oluyor. fiş prize takılıysa böyle bir problem olmuyor. sizce bu bir hata mı yoksa normal mi?

böyle bir durumun normal olma ihtimali bile normal değil.

Anakart,PSU veya powerswich anahtarı arızası... artık aklınıza ne gelirse.
Aldığınız yere götürün sorunu orada gösterin.
Ama götürmeden önce topraklaması olan başka bir prizde tekrar deneyin gerekirse başka bir mekanda deneyin.Tesisattan da zaman zaman bu tür sorunlar gelebiliyo.Sonuç değişmezse aldığınız yerle irtibat kurunuz.

hocam kullandığın hattı kontrol et. topraklama var mı. sonra üçlünü kontrol et. anakartta kısa devre olabilir. anakartı ksaaya monte ederken anakart altına antistatik örtüden serdiniz mi acaba? anakartı söküp ayrı olacak çalıştırın kasaya monte etmeden. son olarak psu ihtimaldir diyorum. kolay gelsin

Arkadaşlar hem farklı üçlü hem farklı priz denedim ama sorun aynı, bios güç seçenekleriyle ilgili olacağını da sanmıyorum...

Geri