B beril85 Site Gezgini Mesajlar 75 4 Nisan 2012 #1 acer öğrenci bilgisayarı durduk yerde kapandı.Açıldığında siyah imleç geliyo başkada bişey yok.Fan çalışmıyo.Fikriniz var mı
acer öğrenci bilgisayarı durduk yerde kapandı.Açıldığında siyah imleç geliyo başkada bişey yok.Fan çalışmıyo.Fikriniz var mı
bilisim_34 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 279 4 Nisan 2012 #2 Hocam kasanın kapağını açıp kabloları,ramleri, işlemciyi çıkarıp tekrar takın, bakalım ne olacak...
only61 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,849 4 Nisan 2012 #3 ısıda açmıyor olabilir fanın kablosunu falan kontrol edin
B beril85 Site Gezgini Mesajlar 75 4 Nisan 2012 #4 hocam çözüldü.Ramı çıkarıp taktım.Önce çalışmadı.Sonra kendi kendine geri geldi. :shock:
bilisim_34 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 279 4 Nisan 2012 #5 beril85' Alıntı: hocam çözüldü.Ramı çıkarıp taktım.Önce çalışmadı.Sonra kendi kendine geri geldi. :shock: Genişletmek için tıkla ... Olur böyle şeyler hocam, bilgisayar sorunlarında mantık aranmaz, mantığa da uymayan sorunu yoktur... Böyle karmaşık birşey işte...
beril85' Alıntı: hocam çözüldü.Ramı çıkarıp taktım.Önce çalışmadı.Sonra kendi kendine geri geldi. :shock: Genişletmek için tıkla ... Olur böyle şeyler hocam, bilgisayar sorunlarında mantık aranmaz, mantığa da uymayan sorunu yoktur... Böyle karmaşık birşey işte...