PC açılmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saygn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saygn

Site Gezgini
arkadaşlar labdaki bilg açılmıyor.Kasaya basıyorum ama elektrik gitmiyor?Güç kaynağına hiç elektrik gitmiyor. Bilgisayar vestel. bir tanesinde yine sorun oldu ama bir süre bekledikten sonra çalıştı.Dönem içerisinde de ara ara oluyordu.Bu sefer hiç açılmıyor.Ne yapabilirim?

birçok nedeni olabilir.
power tuşu bozuk olabilir
güç kaynağında sprun olabilir
anakartla ilgili problem olabilir
bunların hepsini teker teker denemni tavsiye ederim.

saygn' Alıntı:
arkadaşlar labdaki bilg açılmıyor.Kasaya basıyorum ama elektrik gitmiyor?Güç kaynağına hiç elektrik gitmiyor. Bilgisayar vestel. bir tanesinde yine sorun oldu ama bir süre bekledikten sonra çalıştı.Dönem içerisinde de ara ara oluyordu.Bu sefer hiç açılmıyor.Ne yapabilirim?

hocam promegaysa hiç şaşırmadım :D vestel promegaların nasıl bi donanım yapısı varsa hala çözebilmiş değilim...kafasına estiği gibi çalışıyor bütün birimler...başıma bir kaç kere geldi aynı sorun.. Güç kaynağına elektirik gelmiyor siz yandı sanıyorsunuz ve değiştiriyorsunuz... sonra başka biri bozuluyor bi kaç hafta hiç ellemiyosunuz sonra bi daha bakayım şuna diyosunuz aaaa bişey yok açılıyor :) saçma sapan bi elektiriksel düzen.. sonradan farkettim boşuna değiştirmişim bi kaç power suppley ı...

sadece onlada kalmadı benim sorun.. ethernettede aynı şey olmuştu..

berbat şu promegalar :-1:

Çare bekleyin canı isteyince çalışsın ya da beklemeyin alın bi p.s takın uğraşmayın

hocam aynı problem benım labımda da var arıza power supply arızası ama vestellerin powerları cok farklı ve gordugum dıger powerlardan bıraz daha karmasık ıcerısındekı kondansatorler sısmıs değiştirecegım ıste bu hafta.. yenı power nereden baksan 40-45 tl cıvarında...

Geri