pc anakart logosunda kalıyor

Kodla Büyü

mrdag01

Site Gezgini
Arkadaşlar asus notebook açılışta anakart logosunda kalıyor ve biosa da girmiyor. Hd yi başka pc de denedim açıyor. Başka bir pc nin hd sini benim pc ye taktım yine açılıyor. Anlamadım gitti. Çözene büyük dua edicem.

bugün asus notebook benzer şekilde takılıp kaldı.
açılışta dhcp ..... yazıp kalıyordu.. bios girilmiyordu. ilerlemiyordu.
esc ile alt satıra geçiyordu. tekrar yeniden başlıyordu.
recovery ile hayata döndü. windows u yeniden kurdum. açıldı şu anda hayatta.

mrdag01' Alıntı:
Arkadaşlar asus notebook açılışta anakart logosunda kalıyor ve biosa da girmiyor. Hd yi başka pc de denedim açıyor. Başka bir pc nin hd sini benim pc ye taktım yine açılıyor. Anlamadım gitti. Çözene büyük dua edicem.

Bendede olmuştu.O sıcaktan bayılmıştır muhtemel.Bataryayı çıkarın güç kablosu takılı iken açın ekran söylediğiniz gibi kalacaktır güç fişini çekin bir kaç saniye sonra takın açın ve açılacaktır inşallah.

Biosu sıfırlayın eğer çözülmezse HDD bütün bölümlerini silin sonra yeni bir kurulum yapın düzelecektir.

ogretmenokan' Alıntı:
mrdag01' Alıntı:

Bendede olmuştu.O sıcaktan bayılmıştır muhtemel.Bataryayı çıkarın güç kablosu takılı iken açın ekran söylediğiniz gibi kalacaktır güç fişini çekin bir kaç saniye sonra takın açın ve açılacaktır inşallah.
İşe yaramadı dostum.
Benim anlamadığım, benim hd yi başka bir asus notebookta denedim win7 açılıyor. Diğer asus notebook hd sini benim pc ye taktım win gayet normal başlıyor. ???

Arkadaşlar easyflash ile bios güncelleme ile sorun çözüldü. Yardımcı olanlar bonusu kazandı. Allah razı olsun.

Geri