PC de Hayat Yok...!...?

Kodla Büyü

oshima

Site Gezgini
Slm Arkadaslar bilgisayarım hiç çalsmıyor. enerji verdiğim halde hiç enerji gelmemiş gibi fanar dahi çalısmıyor.power suuply değiştirtim yine aynı şekilde çalışmıyor.kendi power ımı başka pcde denedim çalışıyor.Power buton soketleride çalıyor.Sebebini bulamadım arkadslar yardımcı olursanız sevinirim...???

hocam psu sağlam power buton ve bağlantılar sağlamsa sorun anakarttır.
anakartı kasadan çıkarıp dışarda, anakart üzerinde işlemci ram ve vga kartı kalacak şekilde, başka bir donanım takmadan deneyin.

sinaaat' Alıntı:
anakartı kasadan çıkarıp dışarda, anakart üzerinde işlemci ram ve vga kartı kalacak şekilde, başka bir donanım takmadan deneyin.

evt hocam bunuda denedim anakartı çıkartıp dısarıda denedim ama malesef yine aynı sorun var...Sorun ankartda mı ?

oshima' Alıntı:
sinaaat' Alıntı:

evt hocam bunuda denedim anakartı çıkartıp dısarıda denedim ama malesef yine aynı sorun var...Sorun ankartda mı ?

malesef öyle gibi.
Anakarta şöyle bi göz gezdirin hocam kondansatörlerde şişme veya bileşenlerde yanık ,kısadevre vs varmı en azından gözle görünen bişey varsa olay bi kesinlik kazanır.

Geri