pc donuyor. acil yardım

Kodla Büyü

semra0223

Site Gezgini
arkadaşlar elimde 2 tane pc var. ilk açılışta görev çubuğu donuyor masaüstü ikonları açılabiliyor ve pc kitleniyor. görev yöneticisini açmadan da çalışmıyor. defalarca format attım ama sonuç aynı. çıldırmak üzereyim sorunun kaynağını bulamadım.

ekrankartını,ramleri sök hocam.kasanın içnide bir güzel temizle belki tozdan falan olabilir.eğer çözülmesse başka bir donanım arızası gibi duruyor

Benim tahminim ethernet kartı veya kablosu..önce ethernet kablosunu çıkar bir dene..olmadı kartı çıkar dene..(onboard ise biostan disable yap)..daha önce benim başıma böyle bir sorun gelmişti.inşallah ihtimaller doğrudur. :-)

ekran kartı ve ram leri söktüm olmadı.
görev yöneticisini açtığımda cpu %50 çalışıyor görünüyor. görev yöneticisini kapattığımda çalışmaya başlıyor. problem görev çubuğunun açılışta donması ve oraya basınca pcnin donması

aynı sorun bende de var.bilgisayr donuyor.klavye mouse hiç bi şey çalışmıyor.lütfen birisi bu konuda yardım etsin.

cpu %50 görünyorsa arkaplanda bişiler çalışyıor hocam.ama format attım da demişsin.acaba boot sektör virüsleri gbi harddiske yerleşen virüsler olabilir mi:S

bilgisayarmax' Alıntı:
cpu %50 görünyorsa arkaplanda bişiler çalışyıor hocam.ama format attım da demişsin.acaba boot sektör virüsleri gbi harddiske yerleşen virüsler olabilir mi:S

peki bunun bi çözümü varmı yada kesin boot sektör virüsü olduğunu nasıl anlarım

Geri