Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar elimde 2 tane pc var. ilk açılışta görev çubuğu donuyor masaüstü ikonları açılabiliyor ve pc kitleniyor. görev yöneticisini açmadan da çalışmıyor. defalarca format attım ama sonuç aynı. çıldırmak üzereyim sorunun kaynağını bulamadım.
Benim tahminim ethernet kartı veya kablosu..önce ethernet kablosunu çıkar bir dene..olmadı kartı çıkar dene..(onboard ise biostan disable yap)..daha önce benim başıma böyle bir sorun gelmişti.inşallah ihtimaller doğrudur.
ekran kartı ve ram leri söktüm olmadı.
görev yöneticisini açtığımda cpu %50 çalışıyor görünüyor. görev yöneticisini kapattığımda çalışmaya başlıyor. problem görev çubuğunun açılışta donması ve oraya basınca pcnin donması
cpu %50 görünyorsa arkaplanda bişiler çalışyıor hocam.ama format attım da demişsin.acaba boot sektör virüsleri gbi harddiske yerleşen virüsler olabilir mi:S
cpu %50 görünyorsa arkaplanda bişiler çalışyıor hocam.ama format attım da demişsin.acaba boot sektör virüsleri gbi harddiske yerleşen virüsler olabilir mi:S