PC dosya indirirken reset atıyor...

Kodla Büyü

aysegul_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okuldaki bilgisayarlardan birkaçı internetten herhangi bir dosya indirmeye kalktığımda reset atıyor... format atmdan sorunu çözmek istiyorum ama nedenini bir türlü anlayamadım.. bilgisayardaki tüm filtre ve anti virüsleri devre dışı bıraktım, acaba onlar mı engelliyor diye ama olmadı... Farklı tarayıcılarla denedim yine olmadı, daha önce bu sorun başına gelen oldu mu acaba?

Bu arada işletim sistemi Windows 7...

Dosya indirme yöneticisi kullanıyorsunuzdur oda sistemi kilitliyordur.
Dosya indirme yöneticilerinden bir kaçı:
Orbit
Flash get
İnternet Download Manager
Bitcommet
...

yok hocam kullanmıyoruz :(

zaten herşeyi kaldırdım, office ve temel programlar hariç hiçbirşey yüklü değil şu anda...

daha önce ben de yaşadım aynı sorunu xp yüklü bilgisayarda. virüs tarama disk birleştirme dosya silme ccleaner combofix chkdsk kısacası sistemdüzenleyici herşeyi kullandım üstüste. sonra düzeldi ama hangisi etkili oldu bilemiyorum. istersez siz de bir deneyin sistem tarama düzenleme programlarını

hocam combofix indirip çalıştırın, her gelen uyarıya evet deyin, biraz uzun sürebilir. zararlı bir yazılım bulaşmış büyük bir ihtimalle bilgisayarınıza.

Evet öyleymiş hocam, hallettim ben de.. her taşın altından bir virüs çıkmasa olmaz zaten :)

Geri