PC DOSYALARI VE PROGRAMLARI AÇMIYOR..YARDIM

Kodla Büyü

kendir_li

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar öğretmen odasındaki pc dogrudan bir seyi açmıyor..örneğin world dosyaları aç diyorum ekran gelip gidiyor bir kere ama açmıyor..masa üstündeki diger kısayollar içinde gecerli tıklıyorum ama açmıyor bunlarıda?sistem geri yükleme yaptım acaba enson aldıgı güncelleştşrmelermi zarar verdi diye ama aynı sorun devam ediyor ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar?

görev yöneticisinden yeni görev olarak veriyorum masaüsütndeki varolan saglam dosyaları bulunamadı diye hata veriyor...format atmaya atarızda sonra başımıza birsürü iş çıkacak be hocam...

Hocam bence hemen formatı deneme en son çare ameliyattır.Önce ilaç tedavisi uygula.htoprak kardeşim cerrah galiba. :) Bir ihtimal bilgisayarına patron virüsü bulaşmış olabilir.Çünkü benim bilgisayara bulaşınca da programları dosyaları ancak görev yöneticisinden açabiliyordum.Eğer bu virüs ise iş kolay.Bilgisayarıma baktığında eğer c ve d sürücülerinde paylaşım işareti (el) varsa odur.Onun icabına bakarız... :?

hocam yanlız ben görev yöneticisindende açamıyorum yerini gösteriyorum ama dosya bulunamadı diyor...öğle arasında iyice bir bakacagım artık...fikri olan arkadaşları bekliyorum..

ben cerrahım hocam ama yinede senin pc'de patron virüsü olabilir murat hocamın dediği gibi Dracula Virüs Temizleyici işini görür ama ben cerrahım

Geri