PC kapanıp duruyor...!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar yeni bir eve taşındım. Burada sürekli bilgisayarım kapanıp duruyor. Bazen açılışta CPU voltaj failed yazıyor. Bugün elektirikçi getirdim voltajı kontrol etti değer 220V gösterdi. Sorun ne olabiliri ve nasıl başa çıkabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

fanın fazla tozlu değil dimi cpu yu soğutmayacak kadar hasari......
fazla ısınmadan kapatabilir makina kendini

karinca_52' Alıntı:
fanın fazla tozlu değil dimi cpu yu soğutmayacak kadar hasari......
fazla ısınmadan kapatabilir makina kendini
Yok tozlu değil hocam geçenlerde kaliteli bir fan almış zaten bu işlemcide(pentium D 3.4 GHz) fazla ısınmıyor.

bilgisayarbilisim33' Alıntı:
Güç Kaynağı ile ilgili bir problem olabilir mi hasari hocam?
Hocam kasaya takılı güç kaynağından kaynaklandını düşünüyorum. Bende en ufak elektrik dalgalanmasında PC kapanıyor. Bende şimdi Bir UPS siparişi verdim açaba problemimi çözermi bilmiyorum.

Hocam PC yeni sayılır 2 senelik ayrıca; önceki evimde ve birkaç gün önce memlekette tıkır tıkır çalışıyordu.

hasari hocam elektrik voltajı yükselebiliyor. güç kaynağı kullanıyor musun bilmiyorum ama elektrik ten kaynaklı olduğu kesin..

Basbag hocam güç kaynağım yoktu bu gece sipariş verdim. Birkaç güne kadar gelir inşallar düzelir. Bilgisayarın böyle yapması beni uyuz ediyor :(

hasari' Alıntı:
Basbag hocam güç kaynağım yoktu bu gece sipariş verdim. Birkaç güne kadar gelir inşallar düzelir. Bilgisayarın böyle yapması beni uyuz ediyor :(

bende uyuz olurdum pc sürekli kapanıp açılsa. neyse idare et güç kaynağı gelsin sorunun biter diye düşünüyorum..

Geri