Pc MÜZİK ÇALARKEN MASAYA HAFİF SERT VURSAN MÜZİK TAKILIYOR

Kodla Büyü

aytekincan07

Aktif Üye
arkadaşla pc de müzik dinlerken masaya hafif sert vursam müzik takılıyor sonra devam ediyor. titreşimden çok etkileniyor bilgsayar. fikri olan???

Bana hadrdiskten gibi geldi, sarsıntı geçirdi mi ya da düştü mü hiç bilgisayarınız

winamp vs şarkı eğer mp3 ise belleğe alıp çalıyor o yüzden hdd pek mantıklı gelmedi bana. Ama başka da bir fikrim yok açıkçası

Bende EXE ye katılıyorum HDD den direkt çalınmaz müzik. Harddiscle ilgisi yoktur. Sana tek önerim bidaha öyle sert vurma masaya :D

HDD olamaz bence, PC donanımından olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer çalışan programların da duraksaması lazım, bence sen ses çıkaran hoparlörünü başka bir ortamda aynı şartlarla test et belki de hoparlördür sorunlu olan...

hoparlörden olduğunu düşünmüyorum çünkü cızırtı sesi falan değil. bilgisayar sanki kasılıyormuş gibi. gıcık oldum ben bu işe :( bilgisayar yakın zamanda servisten geldi anakart değişti. acaba serviste mi bir sıkıntı oldu ya da dediğim gibi pc nin askısı kopmuş omzumdan düştü onunla mı alakalı anlamadım.

titreşim anında diski durduran bi teknoloji var bazı bilgisayarlarda.. ondan ötürü olabilir mi ?

deneyin bi photoshopta falan işlem yapıncada masaya vurduğunuzda takılma oluyor mu?Örneğin clone stampta deneyin bi
sadece müzikte mi oluyor.Sadece müzikse hoparlörde sıkıntı vardır.Photoshoptada oluyorsa
ramleri sök tak hocam bi kontrol edin hocam ordan olabilir.Bence

Geri