Pc Toplama Rehberi:Donamım önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SoftGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SoftGe

Süper Üye
Süper Üye
Forumda donanım önerileri ile ilgili bir bölüm göremedim,
özellikle fiyatlarıyla iç içe olan bu işin ticaretini yapan arkadaşlar varsa donanım önerileri
konusunda bu başlığı açmak istedim. Kendime şöyle güçlü bir masaüstü toplayım dedim
biraz araştırdım kafam allak bullak oldu. o anakart bu işlemci derken kararsız kaldım en sonunda.
böyle olunca forumda da dergilerde olduğu gibi ayın sistem önerileri gibi bir olabileceğini düşündüm.

celikumit' Alıntı:
Forumda donanım önerileri ile ilgili bir bölüm göremedim,
özellikle fiyatlarıyla iç içe olan bu işin ticaretini yapan arkadaşlar varsa donanım önerileri
konusunda bu başlığı açmak istedim. Kendime şöyle güçlü bir masaüstü toplayım dedim
biraz araştırdım kafam allak bullak oldu. o anakart bu işlemci derken kararsız kaldım en sonunda.
böyle olunca forumda da dergilerde olduğu gibi ayın sistem önerileri gibi bir olabileceğini düşündüm.

hocam bende kendime güçlü bir pc toplamak istiyorum ve araştırmalarım sonucu ortaya çıkan konfigürasyonu gönderiyorum

Ekli dosyalar

• pc.jpg
    pc.jpg
    111.6 KB · Görüntüleme: 1,155
tabi temel parçalarını değerlendirmek lazım işlemci,anakart,ekran kartı,ram bellekler, hdd ve monitör
diğerleri 2.planda tabi kasa ve güç ps nin de güçlü, şık durması lazım
gönderdiğim listede sadece temel bileşenleri gözönüne alınız diğerleri sadece fiyatı görmek için eklenmiş parçalardır

teşekkürler hocam,
zaten seçim kısmı işlemci,anakart ve ekrankartı olğu zaman yeterli geri kalanı ihtiyaca göre değişir.

Liste güzel hocam işlemci sadece 430 tl
toplamda herşey dahil 600-700 verebileceğimiz okula bir pc almayı düşünüyoruz.böyle bir konfigürasyon öneriniz var mı?

Geri