Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar nvdia ekran kartı olan bir pc yi tv ye bağladım kablolarda sorun yok fakat tvdeki görüntü siyah beyaz , ekranda simgeler ve fare imleci yok ,sadece masaüstü resmi var acaba neden olablilir çözemedim lütfen yardım.
ekran kartı ıle tv arasında nasıl bır kablo kullanıdnız bu onemlı vga kablomu yaptınız ekran cıkıs yarlarından cıft cıkısı etkınlestırdınızmı ayrıca tv den hangı kanalda goruntu alıyorsunuz bugun bagladım tv ıle bılgısayarı sorun cıkarmadı sadece tv den menuden ayarlar kısmından ınput ayarını yapınız
renk olayı scarttan kaynaklaniyor olabilir. varsa diger scarti deneyin.
masaustunun olması farenin olmamasi masaustunun genisletilmesinden kaynaklaniyordur. goruntu ozelliklerine dikkat edin birincil monitoru degistirin.
ayarlarda denemediğim ayar kalmadı kablolarla daha önce aynı bilgisayar tv ye bağlanmıştı sorunsuzdu.acaba ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir sorun olabilir mi