PCI 3 yüklenmedi....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan namikc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

namikc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar mrb
bugün beko cl diye eski bir pc ye format attım driverleri olmadığından başka bir pc den girip netten driverlerini bulmaya çalıştım fakat ethernet kartını yüklediğim halde ağ kablosu takıl değil diyor.aygıt yöneticisinden ethernet denetleyicisi sorunu görünüyor.üzerinde sarı soru işareti ve pcı 3 yolu yüklenmedi diyor ne yapmam gerekiyor ?

Aygıt yöneticisinde sorunlu aygıta sağ klik özellikler Ayrıntılar sekmesinden özellik başlığı altında aşağı açılır menüden donanım kimliklerini seç değer altında donanım kimlikleri görülür tek bir kimlik varsa zaten kolay birden fazla kimlik varsa ilk sıradakinden başlayarak deneyeceksin.
Donanım kimliğine sağ tıklayıp kopyala diyeceksin olmuyorsa ctrl + c ile kopyalayacaksın veya elle yazacaksın bu değeri devid.info sitesine yapıştırıp aramaya başlayacaksın
Bulduğu driveri indirip pc ye koyacaksın setup yoksa aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir yolundan giderek driveri yükleyeceksin.

Anakart driverını yüklemeyi deneyin.driverpack mucizesiyle tanıştığım günden beri hiç bir sorunum yok. Hatta geçenlerde çok eski yatık kasa bir bilgisaayrın driverlarını yükleyeyim dedim. Tahmin edeceğiniz üzere paketin içinden driverlar bulunamadı. ama driverları indirebileceğim linki verdi. Ordan indirdim.

yarın bunu da denicem.driverpack programını ve driverlerini bu sitedeki bir yerden indiriyoruum.zaten okuldaki pc nete bağlanmıyor belki oradan bulabilir

Geri