PDF Dosyalarını Bölme/Birleştirme

Kodla Büyü

egitimci.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
PDFsam yani tam adıyla PDF Split and Merge (PDF Böl ve Birleştir) programı elinizdeki PDF uzantılı dosyaları birleştirmeye veya bölmeye yarayan basit bir program.

PDFsam kullanarak dosyalarınızı bölümlere, tek tek sayfalara ayırabilir ya da birden fazla PDF dosyasını tek bir dosyada toplayarak dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Program ücretsiz ve açık kaynak kodlu olarak yayınlanıyor. Bu nedenle sürekli olarak da geliştiriliyor ve yeni özellikler ekleniyor.

http://www.pdfsam.org/download/

pdf dosylarını bölüp starboarda daha çabuk atmak için lazım oldu belki kullanmak isteyen arkadaşlar olabilir.

bu aralar moda oldu okulda ...pdf çevir , worde çevir , excele çevir ...

dursun bu programda elimizin altında

egitimci.' Alıntı:
pdf dosylarını bölüp starboarda daha çabuk atmak için lazım oldu belki kullanmak isteyen arkadaşlar olabilir.

Hocam starboarda atmak için bölmekle uğraşmayın, dosyayı açtıktan sonra yazdır deyip, yazıcı olarak da Starboard Document Capture'ı seçerseniz ilgili sayfa ya da sayfaları starboarda alabilirsiniz...

Gök_Tuğ' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:

Hocam starboarda atmak için bölmekle uğraşmayın, dosyayı açtıktan sonra yazdır deyip, yazıcı olarak da Starboard Document Capture'ı seçerseniz ilgili sayfa ya da sayfaları starboarda alabilirsiniz...

bilmiyordum bunu hocam sağolun.. ama sorun çıkarabilir gibi bu yöntemle, ben genelde öğretmenlerin bir konuda bir daha yanıma gelmemelerini sağlayacak çözümler bulmaya çalışıyorum :D :D

egitimci.' Alıntı:
Gök_Tuğ' Alıntı:
egitimci.' Alıntı:

bilmiyordum bunu hocam sağolun.. ama sorun çıkarabilir gibi bu yöntemle, ben genelde öğretmenlerin bir konuda bir daha yanıma gelmemelerini sağlayacak çözümler bulmaya çalışıyorum :D :D
Rica ederim hocam siz bu yöntemi gösterin yanınıza gelmek istemeyeceklerdir...:) 10 sayfa dökümanı olan birinin sadece 3. sayfasının çıktısını almakla eşdeğer bir yöntem, bölmeye gerek kalmadan... Ama yine de siz bilirsiniz tabi...;)

Geri