pdf yazdırmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan n_ilkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

n_ilkay

Site Gezgini
okulda lexmark e342n yazıcı word dosyalarını yazdırırken pdf'leri yazdırmıyor. acaba neden olabilir?

Arkadaşlar aynı problem bende de var. samsung ml 2251 serisi. word dosyasını yazdırıyor ama pdf dosyasını yazdıramıyor. yazdırma işlemi başlatılamadı diyor. orjinal cd sinden kurdum tekrar yazıcıyı ama bişey değişmedi. word dosyasında sıkıntı yok. Lütfen acil çözüm

pdf leri hangi programla açıyorsunuz hocam? adobe dışında bir program kurup deneyin bir de. eğer word de çalışıyor ve pdf de çalışmıyorsa kurulu programla alakalı bir sorun olabilir. Foxit programını deneyebilirsiniz mesela. kolay gelsin

mutluaya' Alıntı:
Arkadaşlar aynı problem bende de var. samsung ml 2251 serisi. word dosyasını yazdırıyor ama pdf dosyasını yazdıramıyor. yazdırma işlemi başlatılamadı diyor. orjinal cd sinden kurdum tekrar yazıcıyı ama bişey değişmedi. word dosyasında sıkıntı yok. Lütfen acil çözüm
ben de de aynı hatayı veriyor. ÖSYM'nin sitesinden aralık 2010 KPDS sınav sorularını indirdim yazıcıya ulaşılamıyor diyor ama word dosyasını yazdırıyoe. Forumu şöyle bir aradım bazı program adı vermişler. Benim kullanabileceğim free ve basit bir program veya başak bir çözüm yolu önerebilirmisiniz?

Geri