hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,383 2 Nisan 2012 #1 :lol: Ekli dosyalar pencere.jpg 29.3 KB · Görüntüleme: 2,589
hamuş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 895 2 Nisan 2012 #3 güzelmiş hocam da şu sıralar hiç gülecek hal kalmadı durumumuzdan ötürü
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,383 2 Nisan 2012 #5 hamuş' Alıntı: güzelmiş hocam da şu sıralar hiç gülecek hal kalmadı durumumuzdan ötürü Genişletmek için tıkla ... Arada bir tebessüm etmek lazım.
hamuş' Alıntı: güzelmiş hocam da şu sıralar hiç gülecek hal kalmadı durumumuzdan ötürü Genişletmek için tıkla ... Arada bir tebessüm etmek lazım.
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 3 Nisan 2012 #11 formatörü kapat, pardon radyatörü kapat da olsaymış :
bilisim5587 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 447 19 Aralık 2012 #15 baslıgı gorur gormez boyle bır sey cıkacagını anladım.. ben bır ogrencıme pencereyı kapat dedım kalkıp kapatmaya calıstıu cok sevımlı gelmıstı sarılmıstım
baslıgı gorur gormez boyle bır sey cıkacagını anladım.. ben bır ogrencıme pencereyı kapat dedım kalkıp kapatmaya calıstıu cok sevımlı gelmıstı sarılmıstım