Penguen - Yayın Yasağı

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
:sleep:

Ekli dosyalar

• penguen.jpg
    penguen.jpg
    46.8 KB · Görüntüleme: 1,184
Bence doğru bir yasak zira TV ler hiç çekinmeden parçalanmış insanları gösteriyor. Zaten yeterince duygusal olan insanları daha çok sinirlendirip galeyana getiriyor. İnternetten yayın yapan bazı yerel siteler patlamada öldüğü söylenen suriyelilerden bir kısmının olay sonrası linç edilerek öldürüldüğünü söylüyor. Eğer bu iddalar doğruysa çok vahim bir durumdayız.

amdturion' Alıntı:
bu penguen yazarları ne kullanıyorlarsa ben de istiyorum :o

beyin

Merhoom' Alıntı:
Bence doğru bir yasak zira TV ler hiç çekinmeden parçalanmış insanları gösteriyor. Zaten yeterince duygusal olan insanları daha çok sinirlendirip galeyana getiriyor. İnternetten yayın yapan bazı yerel siteler patlamada öldüğü söylenen suriyelilerden bir kısmının olay sonrası linç edilerek öldürüldüğünü söylüyor. Eğer bu iddalar doğruysa çok vahim bir durumdayız.

yıllardır, "doğrular gizlendi" diye biryerlerini parçalayanlar şimdi yayın yasağını savunuyorlar. kimden neyi saklıyorsun. biri çıkmış ordakiler görüp üzülmesin diye yasak koyduk diyor. la adamlar zaten orda, canı gitmiş daha ne üzülecek. ne büyük iki yüzlülük, ne büyük sahtekarlıktır bu. bir de dünyada örnekleri var demezler mi.

Merhoom' Alıntı:

Olayı yanlış anlamışsın hocam görüntü yasağı değil...

çok kaliteli olmamış bu defa. gündeme dahil olmak adına yapılmış ama ...... bence. :shock:

Parçalanmış cesetler zaten mozaikleniyor, gösterilmiyordu. Yayınlanması yasaklanan halkın hükümete tepkisi, patlamanın gerçek rakamları.

Reyhanlı'daki Suriyeliler Suriyeye dönmeye başlamış ve dedikleri: Ülkemizde ölelim..

İsrail,Rusya,İran ve esed de bunu istiyordu.

Türkiye'ye antipati oluşsun Türkiye ve halkının itibarı muhaliflerin gözünde bitsin ki yeni kurulacak düzende Türkiye devre dışı kalsın ve o topraklarda yine eskisi gibi mazlumları ezsinler ve karaktersiz şerefsizleri lider yapsınlar.Kendi güdümlerinden çıkmasın.

eskisehir' Alıntı:
yıllardır, "doğrular gizlendi" diye biryerlerini parçalayanlar şimdi yayın yasağını savunuyorlar. kimden neyi saklıyorsun. biri çıkmış ordakiler görüp üzülmesin diye yasak koyduk diyor. la adamlar zaten orda, canı gitmiş daha ne üzülecek. ne büyük iki yüzlülük, ne büyük sahtekarlıktır bu. bir de dünyada örnekleri var demezler mi.

Hocam iktidardakiler işine gelenleri işine geldiği gibi yorumlayıp işine gelmeyenleri yasaklamayı uygun gördüğü için sıkıntı yok. Haksızlık görmezden gelme yok sayma kendilerine yapıldığı zaman öyle şey mi olur, yıllardır halktan gizlendi bütün gerçekler derler; iş kendilerinin hatalı olduğu durumlara gelince birşey yok orada deyip yayın yasağı koyarlar.

girdap08' Alıntı:
eskisehir' Alıntı:
amdturion' Alıntı:
bu penguen yazarları ne kullanıyorlarsa ben de istiyorum :o
beyin
+1
:+1:

ismailt' Alıntı:
Reyhanlı'daki Suriyeliler Suriyeye dönmeye başlamış ve dedikleri: Ülkemizde ölelim..

İsrail,Rusya,İran ve esed de bunu istiyordu.

Türkiye'ye antipati oluşsun Türkiye ve halkının itibarı muhaliflerin gözünde bitsin ki yeni kurulacak düzende Türkiye devre dışı kalsın ve o topraklarda yine eskisi gibi mazlumları ezsinler ve karaktersiz şerefsizleri lider yapsınlar.Kendi güdümlerinden çıkmasın.

o mazlumlar nedense bir zamanlar kardeşim denilen diktatörlerle yönetilen yerlerde var.
arap emirliklerinde suudi arabistan izine rastlanmıyor. ülkende adalet(!) tavan yapmış taşıyorda dışarıdakilere dağıtmaya geldi. malum bizdeki doz aşımı olacak artık.

Uludere olayını nasıl kapattılarsa Reyhanlıyı da öyle kapatacaklar bu sefer yayın yasağıyla da destekleyerek halktan gizliyorlar.
Böyle bir şey akıl alır değil. Neyinizden çekiniyorsunuz da yayın yasağı koyuyorsunuz. Demek ki saklamak istedikleri bir şey var.

Kanallarda saçma sapan programlar. :sleep:

Hocam Tarsus'a 40 aile gelmiş. Onlara acizane yardım etmeye çalışıyoruz.. Durumları içler acısı..
Ama reyhanlıdaki olaylardan sonra yardım toplayamaz olduk.. Öğretmen arkadaşlar Hep onların yüzünden
diyorlar.. Allah Kahretsin onları diyenler bile var.. O insanların ne suçu var..
Orada dönen olayların gerçek yüzünü kimse bilmiyor... Ama televizyonlar bilinçli olarak insanları gaza getirmeye
çalışıyorlar.. Bir çok kişi bir suriyeli görse neredeyse öldürecek duruma gelmiş...
İnsanlık bu mu???

Merhoom' Alıntı:

madem parçalanmış insanları göstermemek adına yayın yasağı getirildi de neden bize başta TRT olmak üzere sözde muhaliflere yapılan işkenceleri apaçık gösteriyordu. Sanarsın muhalifler sütten çıkmış ak kaşık.

sosyoloji ve psikoloji bilimdir... bu saldırı da bunları bilenler tarafından yapıldı ve bizim hükümetimizin yapılan saldırıya verdiği tepki yayın yasağı... bu saldırı sadece 50 kişi öldürmedi... ve amaçta o değildi ama asıl sorun buna karşı bizim yöneticilerimizin arasında bu krizi yönetecek kapasitede kimsenin olmaması... sorun bu.. güvendikleri tek nokta nasıl olsa unutulur mantığı.. Allah asıl böyle siyasetçi ve bürokratları kahretsin...

serkanozen1' Alıntı:
Hocam Tarsus'a 40 aile gelmiş. Onlara acizane yardım etmeye çalışıyoruz.. Durumları içler acısı..
Ama reyhanlıdaki olaylardan sonra yardım toplayamaz olduk.. Öğretmen arkadaşlar Hep onların yüzünden
diyorlar.. Allah Kahretsin onları diyenler bile var.. O insanların ne suçu var..
Orada dönen olayların gerçek yüzünü kimse bilmiyor... Ama televizyonlar bilinçli olarak insanları gaza getirmeye
çalışıyorlar.. Bir çok kişi bir suriyeli görse neredeyse öldürecek duruma gelmiş...
İnsanlık bu mu???
Muhaliflere biz sizin ailenizi besleriz siz gidin savaşın demek insanlık hiç değildir başka ülkenin iç işlerine karışmak başkasının maşası olmak hiç ama hiç insanlık değildir. Suriyeli vatandaşı Türk vatandaşından üstün tutmakta insanlık değildir. Muhaliflerin yaptıklarına göz yummakta insanlık değildir. Suriyelilerin polisimizi öldürmesi insanlık değildir. Reyhanda yapılanları gizlemek insanlık değildir. Adam kayırmak başkasına farklı davranmak insanlık değildir. Sınırları ardına kadar açmak insanlık değildir. Muhalifler gidip savaşıp geliyoruz diyor. Bombalar ülkemizde üretiliyor bir insanı öldürecek silahlar yapmak ve buna ev sahipliği yapmak insanlık değildir. İnsanlık konusunda hem fikiriz fakat algılamalarımız farklı.
Esed Kardeş:
http://www.youtube.com/watch?v=s0GUBWiOPP8

Savaşta %100 kusursuz ve masum arayan bulamaz.Bulamadım diye de ben karışmam diyemez.Bir müslüman eğer Allah-u Teala'ya gerçekten inanıyorsa inancı ne diyorsa ona göre bakmak zorundadır.Ben inanıyorum ama diğerleri beni bağlamazcılık İslam'da yoktur.Zulm görene yardım etmek üzerimize vazifedir.Zulm göre tamamen temiz değil o yüzden ben bu işe bulaşmam diyemez, derse bu düşüncesi gün geir kendi başına döner. Herşeyin hesabını en iyi bilen Allah-u Teala'dır.bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın bizim inancımızda yoktur.İşin özü buduru.Suriye meselesinde bana dokunmayan yılan dahi olsa bin yıl yaşasın diyenlerle, benim inancım gereği ben suriyede kim mazlumsa ben onun yanındayım diyenlerin birbirleriyle olan bir savaşı vardır ülkemizde.

hasari' Alıntı:
serkanozen1' Alıntı:
İnsanlık bu mu???
Muhaliflere biz sizin ailenizi besleriz siz gidin savaşın demek insanlık hiç değildir başka ülkenin iç işlerine karışmak başkasının maşası olmak hiç ama hiç insanlık değildir. Suriyeli vatandaşı Türk vatandaşından üstün tutmakta insanlık değildir. Muhaliflerin yaptıklarına göz yummakta insanlık değildir. Suriyelilerin polisimizi öldürmesi insanlık değildir. Reyhanda yapılanları gizlemek insanlık değildir. Adam kayırmak başkasına farklı davranmak insanlık değildir. Sınırları ardına kadar açmak insanlık değildir. Muhalifler gidip savaşıp geliyoruz diyor. Bombalar ülkemizde üretiliyor bir insanı öldürecek silahlar yapmak ve buna ev sahipliği yapmak insanlık değildir. İnsanlık konusunda hem fikiriz fakat algılamalarımız farklı.
Esed Kardeş:

Beğen butonu olsaydı keşke. Çok güzel özetlemişsiniz hocam.

Ölü saysının fazla olmasından korkuyorlar, hala kayıp insanlar var onlarca, orada yaşayanların ifadelerine göre.
Akp gelmeden bizim ülke karışıktı, akp geldi tüm ortadoğu karıştı hamdolsun.

Allah ve inanç kimseyi öldürmeyi emretmez. İnancına göre ortamı sakinleşmek ve ara bulucu olunabilir. Allah, birilerinin eline silah verip git savaş demez.

ozelegitim' Alıntı:
hasari' Alıntı:
serkanozen1' Alıntı:
İnsanlık bu mu???
Esed Kardeş:

Beğen butonu olsaydı keşke. Çok güzel özetlemişsiniz hocam.

evet gerçekten çok güzel özetlenmiş.

xapex' Alıntı:
Merhoom' Alıntı:

madem parçalanmış insanları göstermemek adına yayın yasağı getirildi de neden bize başta TRT olmak üzere sözde muhaliflere yapılan işkenceleri apaçık gösteriyordu. Sanarsın muhalifler sütten çıkmış ak kaşık.

Hocam sanki ben bu durumu savunuyormuşum gibi konuşmuşsun her türlü yanlış bu olay. ABD 11 eylül saldırılarına bakın enkazlarla alakalı birtane görüntü bulamazsınız parçalanmış insanlar göremezsiniz ve üstelik ABD yasak koymadığı halde TVlerin ortak tavrıydı. Ama bizde yangına körükle gidiliyor. Ne istiyorsunuz burdaki suriyelileri boğazlayalım mı?

hasari' Alıntı:
Allah ve inanç kimseyi öldürmeyi emretmez. İnancına göre ortamı sakinleşmek ve ara bulucu olunabilir. Allah, birilerinin eline silah verip git savaş demez.
Tespit doğru

Geri