amdturion' Alıntı:bu penguen yazarları ne kullanıyorlarsa ben de istiyorum
Merhoom' Alıntı:Bence doğru bir yasak zira TV ler hiç çekinmeden parçalanmış insanları gösteriyor. Zaten yeterince duygusal olan insanları daha çok sinirlendirip galeyana getiriyor. İnternetten yayın yapan bazı yerel siteler patlamada öldüğü söylenen suriyelilerden bir kısmının olay sonrası linç edilerek öldürüldüğünü söylüyor. Eğer bu iddalar doğruysa çok vahim bir durumdayız.
Merhoom' Alıntı:Bence doğru bir yasak zira TV ler hiç çekinmeden parçalanmış insanları gösteriyor. Zaten yeterince duygusal olan insanları daha çok sinirlendirip galeyana getiriyor. İnternetten yayın yapan bazı yerel siteler patlamada öldüğü söylenen suriyelilerden bir kısmının olay sonrası linç edilerek öldürüldüğünü söylüyor. Eğer bu iddalar doğruysa çok vahim bir durumdayız.
+1eskisehir' Alıntı:beyinamdturion' Alıntı:bu penguen yazarları ne kullanıyorlarsa ben de istiyorum
eskisehir' Alıntı:yıllardır, "doğrular gizlendi" diye biryerlerini parçalayanlar şimdi yayın yasağını savunuyorlar. kimden neyi saklıyorsun. biri çıkmış ordakiler görüp üzülmesin diye yasak koyduk diyor. la adamlar zaten orda, canı gitmiş daha ne üzülecek. ne büyük iki yüzlülük, ne büyük sahtekarlıktır bu. bir de dünyada örnekleri var demezler mi.
uhaha:amdturion' Alıntı:bu penguen yazarları ne kullanıyorlarsa ben de istiyorum
:+1:girdap08' Alıntı:+1eskisehir' Alıntı:beyinamdturion' Alıntı:bu penguen yazarları ne kullanıyorlarsa ben de istiyorum
ismailt' Alıntı:Reyhanlı'daki Suriyeliler Suriyeye dönmeye başlamış ve dedikleri: Ülkemizde ölelim..
İsrail,Rusya,İran ve esed de bunu istiyordu.
Türkiye'ye antipati oluşsun Türkiye ve halkının itibarı muhaliflerin gözünde bitsin ki yeni kurulacak düzende Türkiye devre dışı kalsın ve o topraklarda yine eskisi gibi mazlumları ezsinler ve karaktersiz şerefsizleri lider yapsınlar.Kendi güdümlerinden çıkmasın.
:mrgreen:amdturion' Alıntı:bu penguen yazarları ne kullanıyorlarsa ben de istiyorum
Muhaliflere biz sizin ailenizi besleriz siz gidin savaşın demek insanlık hiç değildir başka ülkenin iç işlerine karışmak başkasının maşası olmak hiç ama hiç insanlık değildir. Suriyeli vatandaşı Türk vatandaşından üstün tutmakta insanlık değildir. Muhaliflerin yaptıklarına göz yummakta insanlık değildir. Suriyelilerin polisimizi öldürmesi insanlık değildir. Reyhanda yapılanları gizlemek insanlık değildir. Adam kayırmak başkasına farklı davranmak insanlık değildir. Sınırları ardına kadar açmak insanlık değildir. Muhalifler gidip savaşıp geliyoruz diyor. Bombalar ülkemizde üretiliyor bir insanı öldürecek silahlar yapmak ve buna ev sahipliği yapmak insanlık değildir. İnsanlık konusunda hem fikiriz fakat algılamalarımız farklı.serkanozen1' Alıntı:Hocam Tarsus'a 40 aile gelmiş. Onlara acizane yardım etmeye çalışıyoruz.. Durumları içler acısı..
Ama reyhanlıdaki olaylardan sonra yardım toplayamaz olduk.. Öğretmen arkadaşlar Hep onların yüzünden
diyorlar.. Allah Kahretsin onları diyenler bile var.. O insanların ne suçu var..
Orada dönen olayların gerçek yüzünü kimse bilmiyor... Ama televizyonlar bilinçli olarak insanları gaza getirmeye
çalışıyorlar.. Bir çok kişi bir suriyeli görse neredeyse öldürecek duruma gelmiş...
İnsanlık bu mu???
hasari' Alıntı:Muhaliflere biz sizin ailenizi besleriz siz gidin savaşın demek insanlık hiç değildir başka ülkenin iç işlerine karışmak başkasının maşası olmak hiç ama hiç insanlık değildir. Suriyeli vatandaşı Türk vatandaşından üstün tutmakta insanlık değildir. Muhaliflerin yaptıklarına göz yummakta insanlık değildir. Suriyelilerin polisimizi öldürmesi insanlık değildir. Reyhanda yapılanları gizlemek insanlık değildir. Adam kayırmak başkasına farklı davranmak insanlık değildir. Sınırları ardına kadar açmak insanlık değildir. Muhalifler gidip savaşıp geliyoruz diyor. Bombalar ülkemizde üretiliyor bir insanı öldürecek silahlar yapmak ve buna ev sahipliği yapmak insanlık değildir. İnsanlık konusunda hem fikiriz fakat algılamalarımız farklı.serkanozen1' Alıntı:Hocam Tarsus'a 40 aile gelmiş. Onlara acizane yardım etmeye çalışıyoruz.. Durumları içler acısı..
Ama reyhanlıdaki olaylardan sonra yardım toplayamaz olduk.. Öğretmen arkadaşlar Hep onların yüzünden
diyorlar.. Allah Kahretsin onları diyenler bile var.. O insanların ne suçu var..
Orada dönen olayların gerçek yüzünü kimse bilmiyor... Ama televizyonlar bilinçli olarak insanları gaza getirmeye
çalışıyorlar.. Bir çok kişi bir suriyeli görse neredeyse öldürecek duruma gelmiş...
İnsanlık bu mu???
Esed Kardeş:
http://www.youtube.com/watch?v=s0GUBWiOPP8
Greenberet83' Alıntı:.
Akp gelmeden bizim ülke karışıktı, akp geldi tüm ortadoğu karıştı hamdolsun.
ozelegitim' Alıntı:hasari' Alıntı:Muhaliflere biz sizin ailenizi besleriz siz gidin savaşın demek insanlık hiç değildir başka ülkenin iç işlerine karışmak başkasının maşası olmak hiç ama hiç insanlık değildir. Suriyeli vatandaşı Türk vatandaşından üstün tutmakta insanlık değildir. Muhaliflerin yaptıklarına göz yummakta insanlık değildir. Suriyelilerin polisimizi öldürmesi insanlık değildir. Reyhanda yapılanları gizlemek insanlık değildir. Adam kayırmak başkasına farklı davranmak insanlık değildir. Sınırları ardına kadar açmak insanlık değildir. Muhalifler gidip savaşıp geliyoruz diyor. Bombalar ülkemizde üretiliyor bir insanı öldürecek silahlar yapmak ve buna ev sahipliği yapmak insanlık değildir. İnsanlık konusunda hem fikiriz fakat algılamalarımız farklı.serkanozen1' Alıntı:Hocam Tarsus'a 40 aile gelmiş. Onlara acizane yardım etmeye çalışıyoruz.. Durumları içler acısı..
İnsanlık bu mu???
Esed Kardeş:
http://www.youtube.com/watch?v=s0GUBWiOPP8
Beğen butonu olsaydı keşke. Çok güzel özetlemişsiniz hocam.
xapex' Alıntı:Merhoom' Alıntı:Bence doğru bir yasak zira TV ler hiç çekinmeden parçalanmış insanları gösteriyor. Zaten yeterince duygusal olan insanları daha çok sinirlendirip galeyana getiriyor. İnternetten yayın yapan bazı yerel siteler patlamada öldüğü söylenen suriyelilerden bir kısmının olay sonrası linç edilerek öldürüldüğünü söylüyor. Eğer bu iddalar doğruysa çok vahim bir durumdayız.
madem parçalanmış insanları göstermemek adına yayın yasağı getirildi de neden bize başta TRT olmak üzere sözde muhaliflere yapılan işkenceleri apaçık gösteriyordu. Sanarsın muhalifler sütten çıkmış ak kaşık.
Tespit doğruhasari' Alıntı:Allah ve inanç kimseyi öldürmeyi emretmez. İnancına göre ortamı sakinleşmek ve ara bulucu olunabilir. Allah, birilerinin eline silah verip git savaş demez.