peoje okulu tercih yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan losar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    proje
Kodla Büyü

losar

Seçkin Üye
Seçkin Üye
a) Okul/kurumlarda 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (A) ve
(B) bentleri kapsamında öğretmen olarak görev yapıyor olmak.

proje okulunda çalışmıyorum, bende proje okuluna başvurabilir miyim ?

Beni daha yeni proje okuluna (fen lisesi) resen atadılar. Engel çıkacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.

puan yok hocam, bildiğim kadarıyla tercih isteyenler arasından müdür (ya da tepeden kim kuvvetliyse) isteğiyle

Var olanların %90ı devam edecek, okula uyum sorunu veya idareyle sorun yaşayanların yerine atama yapılacak. O kücük kısım atamalarda el altından yapılacak.

hocam 8 yılı tamamlayanlar ne olacak
8 yılı tamamlayan yok hocam ülkede. 2020 yılında sıfırlandı süreler. İllerin listelerine bakabilirsiniz.

Varsayalım ki 30 yıldır aynı okulda biri var, bu okul 2016 yılında proje okulu oldu. Bu adamın bile süresi 2020'de sıfırlandı.

8 yılı tamamlayan yok hocam ülkede. 2020 yılında sıfırlandı süreler. İllerin listelerine bakabilirsiniz.

Varsayalım ki 30 yıldır aynı okulda biri var, bu okul 2016 yılında proje okulu oldu. Bu adamın bile süresi 2020'de sıfırlandı.
sağolun hocam

Var olanların %90ı devam edecek, okula uyum sorunu veya idareyle sorun yaşayanların yerine atama yapılacak. O kücük kısım atamalarda el altından yapılacak.
Hocam kesin bilgi mi? Kılavuzda net bir şey yok deniyor. Okulundaki öğretmen tercihlerinde kendi okulunu da yazarsa istediği yer gelmediğinde öncelikli olarak kendi okulunda kalabilecek mi? Yoksa puan üstünlüğüne göre bakanlık mı belirleyecek?

Evet aynen dediğin gibi, herkesin süre başlangıcını 07.06.2020'den itibaren almışlar. Ama idarecilerden 8 yılı dolduranlar var. O da Proje Okulu ile ilgili değil sanırım. Aynı okulda 8 yılı dolduranları listeye almışlar.

Ekli dosyalar

• Öğretmen_Süre.webp
    Öğretmen_Süre.webp
    37.6 KB · Görüntüleme: 22
  • İdareci_Süre.webp
    İdareci_Süre.webp
    45 KB · Görüntüleme: 22
2020 de herkesin sıfırlanmadı hocam. 2023te deprem nedeniyle herkesin süresine 2 yıl ilave yapıldı. Ankara listesine baktım şimdi bir okulda 12 bilişimcinin hepsi 8 yılı doldurmuş 12 açık var. Yine başka bir okul (gazi mtal) 9 norm var 7 net açık var. Yani 8i ( )dolduranların okulları NET açık ilan edilmiş. Okulların proje okulu olduğu tarihler farklı. Bu tarihe 2 yıl ekleyince toplam süre hesaplanıyor.

Geri