Perfect Xp midi dosyalarını çalmıyor?

Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

Perfect xp kurdum. Ses kartını ve diğer donanımları tanıttım. Mp3 gibi ses dosyalarını sorunsuz çalabiliyorum. Ancak midi dosyalarını oynatmıyor. Oynatmayı denediğimde herhangi bir hata vermiyor , hatta çalıyormuş gibi yapıyor ama ses çıkmıyor. Ses seviyelerini kontrol ettin , çalerken kullanılacak aygıtı seçtim , midi driverlerini sorunsuz tekrar kurdum ama hala ses yok. Ne önerirsiniz?

Çalışan harici bir ses kartı taktım onu tanıttım ama aynı durum devam ediyor. Perfect Xp'den kaynaklanan bir durum olabilir mi ?

DotCom' Alıntı:
Merhaba ,

Perfect xp kurdum. Ses kartını ve diğer donanımları tanıttım. ***** gibi ses dosyalarını sorunsuz çalabiliyorum. Ancak midi dosyalarını oynatmıyor. Oynatmayı denediğimde herhangi bir hata vermiyor , hatta çalıyormuş gibi yapıyor ama ses çıkmıyor. Ses seviyelerini kontrol ettin , çalerken kullanılacak aygıtı seçtim , midi driverlerini sorunsuz tekrar kurdum ama hala ses yok. Ne önerirsiniz?

Çalışan harici bir ses kartı taktım onu tanıttım ama aynı durum devam ediyor. Perfect Xp'den kaynaklanan bir durum olabilir mi ?

hocam bu yazılımı dener misiniz?

http://www.vanbasco.com/

Yarın ilk iş olarak deneyeceğim , önerin için teşekkürler sinaaat hocam :+1:

Maalesef bu programda da ses çıkmadı , başka önerisi olan.

Midi dosyalarını çalabilmek için format mı atmam gerkecek bu lanet perfect xp ye ?

kullandığım antivirüs programları herhangi bir zararlı yazılım tespit etmedi

ya hocam kusurada bakmayın da perfect xp diye bişey varmı allahaşkına çakma ellenmiş bi işletim sistemi. nasıl güvenip kullanıyorsunuz şaşıyorum...temiz bi lisansli xp olmadı vista olmadi win 7 deneseniz.. tmm bunlarn da var çakması ama güven işi bu işler bırakın şu perfecti ya :S

hocam programda işaretlediğim yerleri değiştirip deneyin.output kısmında birden çok kaynak olması lazım

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    43.5 KB · Görüntüleme: 904
Perfect XP tam manasıyla virüs yuvası. Avira ile taratıp deneyebilirsiniz(Muhtemelen sistem çökecektir baştan söyleyeyim)

Perfect xp yi katılımsız kurulum yapması ve başlat menüsünü epey hızlandırmış olması dolayısıyla denemek istedim. Katılımsız kurulum hazırlamak veya sistem üzerinde ufak tefek değişiklikler yapmak çok zor değil ama zaman sınırlaması nedeniyle pratik bir çözüm olacağını düşünmüştüm. Astarı yüzünden pahalı oldu maalesef. Orjinal xp pro ile sistem kurulumu yapıp imaj aldım. Artık bundan sonraki kurulumlar daha kısa olacak. Önerierini ve açıklamalarını esirgemeyen değerli arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

İyi akşamlar

Modifiye sistemler gereksiz sürücü deposu ve yardım dosyaları bulundurmazlar.Birçok az kullanılan ayrıntıları içermezler.
Midi dosyalarını player sistemine tanımlayan windows-sysytem32-drivers altındaki gm.dls dosyasıdır.
Yapacağınız iş basit.Bir başka xp sisteminden bu dosyayı kopyalayıp yapıştırmak.Eğer mp 3 ve diğer dosyalarınız çalışıyor ise kesin çözümünüz budur.

Kurulum dosyası 180 mb lık Lite xp ve kurulumu 72 mb lık office kullanıyorum .Sistem hardiskinde kapladığı alan 1 GB civarındadır.
Açılış hızı yarım dk olan sistem
256 mb ram
15 gb harddisk
1 Ghz hızında amd athlon işlemci kullanıyor.Sistem 99 lu yıllarda edindiğim 5. ci bilgisayarımdır.

COBOL hocam bahsettiğiniz xp'yi upload etme imkanımız var mı? :roll:
bende de amd 2800 işlemcili 512 MB ram i olan bir masaüstü bilgisayar var.
normalde işlerimi laptoptan hallediyorum ama emektarıma da kıyamıyorum.

Zaten değişik hostlarda upload edilmiş durumda.Google da "modifiye xp" olarak aratınız seçiniz beğendiğinizi. Yalnız harddiskiniz sata ve disketten raid sürücüsü istiyorsa "sade xp" versiyonu kullanınız.IDE harddisk veya laptoplarda diğer hiçbir modifiye xp sorun çıkartmıyor.
her nekadar googlenin sizi götüreceği sitelerde üyelik sonunda bulacağınız versiyonlardan bazıları 100 MB altında isede yinede 200 MB civarında olanları tavsiye ederim.
NOT:Sürücüler sizin işiniz localhostu unutun.Bazı kusurlerı var tester üyeler sorunları yazmışlar.
Playerler winRAR pluginler netframework ve sp3 hepsinde güncel masaüstleri harika ama modifiye xp yapan bazen reklamlarını açılışa yada desktopa yerleştiriyor.Yinede sadece sunum amaçlı yada basit işlemler sörf flash oyun oynanabilecek 8-10 yıllık bilgisayarlar sistemleri için ideal.
Sırf açılış hızı ve sistem kaynaklarını minimum tüketmesi için bile değer.

Geri