Performans "ödevi" kaldırıldı

Kodla Büyü
DaMieN' Alıntı:
Lisede devam hala :verymad:

Evet hocam bu uygulama ilkokul,ortaokul ve imam hatip ortaokulları için maalesef, bence de eksik olmuş lisede de kaldırılması gerekirdi.

aakcakaza' Alıntı:
ben sınıfta uygudlamalı yaptırıyordum, bir nevi uygulama sınavı oluyordu bnm için.

hocam performans görevi zaten çok gereksizdi sınıftada olsa, zaten o dediğiniz ders içi katılım uygulaması olarak geçiyordu.

mahonyhacettepe' Alıntı:
güzel bir gelişmedir. çünkü öğrencinin yap-a-madığı ödev zaten ona katkı sağlamayacaktır.

kesinlikle hocam dediğiniz gibi öğrenci zaten kendisi yapmıyordu bu verilen ödevleri yani yap-a-madığı ödev oluyordu sonuçta.

Lise de öğretmenim
Bakanın sözünden sonra "kalkar" diye umut ediyordum.
Hayal kırıklığı oldu resmen

VALLA SÜPER oldu ilk defa veli şikayetine sevindim. yarısı getiriyordu yarısı getirmiyordu . onlara da uydurma not vermek zorunda kalıyorduk. teşekkürler.

performans göreviydi o zaten uygulamada ev ödevi olarak anlaşıldığı için zorlanıyordu öğrenciler ve veliler...ben derste yine görevler yapmayı düşünüyorum

derste yaptığımız etkinlikleri performans görevi olarak değerlendiriyordum şimdi tam olduk :+1:

seçmeli derslerde puanla değerlendirilecek derken neyi kastediyor yazılı sınav mı yapacağız 7 e 8 lerde??

Geri