Performans Değerlendirmede ben yokum

Kodla Büyü

gececiler

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar performans değerlendirmede idare benim adıma tıklayınca 'Veri Kaynağı - Bireysel Form Eşleme Hatası' diye hata veriyo yapacak bişey var mı ?

bende de benzer bi sorun var.
kendi kendimi(öz değerlendirme) değerlendirmek istediğimde "Ver Kaynağı -Bireysel Form Eşleşme Hatası" alıyorum.

kendimi değerlendirmede cıkması normal denilenibilir de idarede de cıkıyo 100 tane ogretmenden bi beni buldu :S

bende de aynı sorun vardı. müdüre bildirdim. o da milli eğitime sormuş. Gelen cevap biz öğretmen olarak görünmüyormuşuz ondan dolayı hem değerlendiremiyoruz hemde değerlendirilemiyormuşuz. okulda hizmetli bile sistemde görünüp değerlendiriliyor biz görünmüyoruz. değerimiz bu kadar işte

nasıl cevap o biz gözüküyor ve değerlendirme yaptık problem olmadı da tek sizde olunca mı öğretmen olmuyormuşuz mantığa bak :verymad:

Yedek subay öğretmenler, 657 sayılı kanunun 4-C maddesine tabi olan personel ile 6111 sayılı kanuna göre belediyelerden okullarımıza geçen işçiler ile Bilgisayar Formatör Öğretmenleri değerlendirme dışındadır.

Yok artık. :!: :!: :!: :verymad:

arkadaşlar bu pilot uygulama mı acaba... bizim ilde böyle bir durum yok... anket filan doldurun demedi kimse... herhangi bir yazıda gelmedi..

hocam mebbiste giriş yapınca performans değerlendirme kısmı var orayı kontrol edin bazı uyanık müdürler soylemiyomus galiba kötü sonuc cıkar diye

Bildiğim kadarıyla, veli girişinde biz değerlendiriliyoruz. Fakat bizim değerlendirme sayfamızda malum hatayı veriyor.

Merhaba arkadaşlar,

bu uygulama pilot uygulama dimi çünkü bizim bulunduğumuz ilde böyle şeyler duymadım hiç.

yozgat bu konuda pilot bölgelerden biri,

beni değerlendiriyorlar ama ben değerlendirme yapamıyorum,

burda da "1 fazlalık" olduk...

Geri