hocam o dediğin sözlü notuydu, bunda ise neye göre değerlendiriyorsun kardeşim, pusulan nerede diyor(değerlendirme ölçeği yani)...seni tarafsızlıkla suçluyor kriterin olmadığı için...öğretmenin asıl işi evrak değil mi zaten...angarya dediğin ders anlatmak...evrakların tamsa, en az 3 kg lık bir dosyan varsa mükemmel öğretmensin, yoksa tü ka ka...istediğin kadar mükemmel ders anlat boş, öğrencilerin zehir gibi bilişim okur yazarı olsun boşşaynenbadi' Alıntı:bizim dersler zaten performans niteliğinde,uygulamalı.sınıfda gözlemleyerek performans notu verebiliriz,ne diye çocuklara kağıt üzerinde angarya işler veriyoruz onu anlamıyorum bende
1-) Tüm okullarda yeterli sayıda PC bulunan BT sınıfları bulunduğunu düşünüyor,aynenbadi' Alıntı:bizim dersler zaten performans niteliğinde,uygulamalı.sınıfda gözlemleyerek performans notu verebiliriz,ne diye çocuklara kağıt üzerinde angarya işler veriyoruz onu anlamıyorum bende
bote67' Alıntı:1-) Tüm okullarda yeterli sayıda PC bulunan BT sınıfları bulunduğunu düşünüyor,aynenbadi' Alıntı:bizim dersler zaten performans niteliğinde,uygulamalı.sınıfda gözlemleyerek performans notu verebiliriz,ne diye çocuklara kağıt üzerinde angarya işler veriyoruz onu anlamıyorum bende
2-) Değerlendirme ölçeği olmadan ve/veya öğrenciler önceden bilgilendirilmeden performans görevi notu verilebileceğini düşünüyor,
3-) Beden Eğitimi derslerinde sınav benzeri uygulamalar yapılmaması gerektiğini düşünüyor,
4-) Performans görevinin mutlaka kağıt üzerinde hazırlanması gerektiğini düşünüyor,
olmalısınız sanırım. Tabii bunlar yorumlama sadece 8)