Performans Notlarını bilişim sınıfında vermek

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben öğrencilerin bilişim sınıfında yaptıkları çalışmaları ve derse karşı olan ilgilerini göz önüne alarak performans notlarını vermeyi düşünüyorum ama öğrencilerin yaptıkları çalışmaları tek tek toplamak yerine o an değerlendirip çalışmaları toplamayı düşünmüyorum, örneğin öğrencilerin publisher da yaptıklarını diğer hafta powerpoint te yaptıklarını göz önüne alarak not vereceğim, sizce olabilir mi yoksa elimde çalışmaların olması şart mıdır?

Hocam öğrencilerin çalışmalarını kendi bilgisayarına topla, kendine bi dereceli puanlama anahtarı çıkart ve ona göre not ver!

botecii00' Alıntı:
Arkadaşlar ben öğrencilerin bilişim sınıfında yaptıkları çalışmaları ve derse karşı olan ilgilerini göz önüne alarak performans notlarını vermeyi düşünüyorum ama öğrencilerin yaptıkları çalışmaları tek tek toplamak yerine o an değerlendirip çalışmaları toplamayı düşünmüyorum, örneğin öğrencilerin publisher da yaptıklarını diğer hafta powerpoint te yaptıklarını göz önüne alarak not vereceğim, sizce olabilir mi yoksa elimde çalışmaların olması şart mıdır?
Söylediğiniz yöntemi, öğrencilerin Ders ve Etkinliklere Katılım Notu Değerlendirme Cetvelindeki 10 ölçütten 2 tanesi olarak kullanabilirsiniz.

ders içindeki etkinliklerden birini seçip performans görevi olarak değerlendiriyorum bunu da uygulama sınavı yaptığım zaman flash belleklerini topladığımda tüm etkinlikleri de içinde oluyor o şekilde toplayıp hem arşivliyorum hem de notlarını veriyorm

Geri