Performans notunu ortalamanın altında verebilirmiyiz?

Kodla Büyü

agamuratcelebi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar liselerde öğrencinin yazıları diyelim 80 ve 85 performans notu olarak 70 - 75 verebilir miyiz yönetmelikte bununla ilgili birşey bulamadım

Dusuk verebilirsin. Malum performans odevi getirmeyenlerede G yaziyoruz. 0 almis oluyor.illa sinav notunun ustu olacak diye bisey yok

Değerlendirme çizelgeleriniz varsa verebilirsiniz. Ancak zamanında performans çalışması yapmadıysanız ve çizelge hazırlamadıysanız, olası bir şikayette sorun yaratabilir.

hocam ben ortaokuldayım aynısını bana dediler. Ancak ilköğretim kurumlar yönetmeliğinde yok
ortaöğretimde yanılmazsam; veremezsin artı sınıfın %50sinden fazlası dökülmüşse yazılıyı tekrar etmek zorundasın, ben okudum iyi bak.

mse' Alıntı:
hocam ben ortaokuldayım aynısını bana dediler. Ancak ilköğretim kurumlar yönetmeliğinde yok
ortaöğretimde yanılmazsam; veremezsin artı sınıfın %50sinden fazlası dökülmüşse yazılıyı tekrar etmek zorundasın, ben okudum iyi bak.

Bu kural eskidendi. Yonetmelik degisti.bu kural yok.1 kisi bile kalsa donem sonu tek telafi yapiliyor

Anlaşılan o ki öğrencilere herhangi bir çalışma verip değerlendirme ölçeği oluşturmamışsınız. Bu durumda düşük not verdiğiniz öğrenci şikayette bulunursa başınız ağrır.

yakuphan' Alıntı:
Değerlendirme çizelgeleriniz varsa verebilirsiniz. Ancak zamanında performans çalışması yapmadıysanız ve çizelge hazırlamadıysanız, olası bir şikayette sorun yaratabilir.

+1

Srebrenica' Alıntı:
Anlaşılan o ki öğrencilere herhangi bir çalışma verip değerlendirme ölçeği oluşturmamışsınız. Bu durumda düşük not verdiğiniz öğrenci şikayette bulunursa başınız ağrır.

+1

hocam başın ağrımasın kardeş. milletin çocuğu için başını ağrıtma.. ama yok profesyonelce ölçekli değerlendirme yaptıysan ve ölçek çizelgen varsa için rahat olur.. :o :|

Geri