PES ci ler??

Kodla Büyü
Logitech Rumblepad 2 al derim hocam daha dayanıklı çok güzel kullanıyorum ama dediğinize göre biraz pahalıdır..

Ekli dosyalar

• Logitech RumblePad II Cordless.jpg
    Logitech RumblePad II Cordless.jpg
    31.7 KB · Görüntüleme: 521
evet 3 adet aldık logitech Rumblepad 2 . mükemmel biz kullanıyoruz gayette memnunuz hocam sadece biraz pahalı fiyatı :)

sony nin kolunu tutmaz (ergonomi). Her akşam oynuyoruz ev arkadaşımla. İlk maçı ve 3. maçı kaybeden çay getirir. 5 maç alan kazanır. Gece 1-2 gibi uyuduğumuzdan gözler her daim kanlı :puhaha:

pegasus777' Alıntı:
Logitech Rumblepad 2 al derim hocam daha dayanıklı çok güzel kullanıyorum ama dediğinize göre biraz pahalıdır..
hocam biraz pahalı gibi:S o kadar para vercek olsam biraz daha katar sony alırm :wink:

by_katliam' Alıntı:
yalnız 2 ADET ALKALİN PİL de içeriğinde var,pil ne oluyor ki onu anlayamadım :o

Alkalin pil "uzun ömürlü" pillerdir , daha fazla güç ihtiyacı gerektiren uygulamalarda kullanılır. Yani alkalin olmayanlarda 1 gün gitmez...

oyungezer' Alıntı:
Klavyeye geç diyecem ama onda da kilitlenme problemi oluyor.

Hocam benim kullanış tarzımdan mıdır bilmiyorum ama bende klavye ile spor oyunları oynamak yasak evde :) Klavye harap oluyor :) Üstelik kol ile kıyaslandığında kesinlikle aynı kontrol esnekliğini sağlamıyor.

by_katliam Hocam ayıracağın bütçeye göre farklı tavsiyeler sıralanabilir elbette ama ne "tavsiye etmeyeceğimden eminim" :) Şunu ve serilerini sakın alma hocam :

http://www.hepsiburada.com/Liste/sn...etails.aspx?productId=bd93218&categoryId=1086

egkhan' Alıntı:
oyungezer' Alıntı:
Klavyeye geç diyecem ama onda da kilitlenme problemi oluyor.

Hocam benim kullanış tarzımdan mıdır bilmiyorum ama bende klavye ile spor oyunları oynamak yasak evde :) Klavye harap oluyor :) Üstelik kol ile kıyaslandığında kesinlikle aynı kontrol esnekliğini sağlamıyor.

by_katliam Hocam ayıracağın bütçeye göre farklı tavsiyeler sıralanabilir elbette ama ne "tavsiye etmeyeceğimden eminim" :) Şunu ve serilerini sakın alma hocam :

http://www.hepsiburada.com/Liste/sn...etails.aspx?productId=bd93218&categoryId=1086
evet çok dandik kol onlar biliyorum hocam,önceden benim kontrland ve sony var dı çok sağlamlardı..şimdi yenisini alma zamanı geldi o yüzdenn araştırma içerisindeyim,bütcem 20-30 tl :)

Geri