peygamber bizi nezarette selamladı

Kodla Büyü
hocam sen adını SiyasiForm diye değiştirsene. Bilişim öğretmenimisin siyesetçimi anlayamadım. açtığın hiç bir konu Bilgisayar ile alakalı değil.... :!:

boteform' Alıntı:
bu ülkede öğretmen olan herkesi ülkedeki her gelişme alakadar eder. gözleri taassupla bürülü olanların bunu algılamasını beklemiyorum. bir öğretmenin yazacağı mesajların siyasi olmaması gerektiğini iddia eden kişiler olması üzücü.
..
1. sadece size değil gördüğüm tüm konulara aynı şekilde tepki veriyorum.
2. SİZİNGİBİLER diyorsunuz da; BENİ tanıyormusunuz? siyasi görüşümü biliyormusunuz? Attığım mesajları incelediniz mi? bilmiyorsanız nasıl genelleştirme yapabiliyorsunuz. Çamur at izi kalsın mantığıyla hareket etmek bir öğretmene ne kadar yakışır?
3. Öğretmenin de her birey kadar bir siyasi görüşü tabiki olmalı, hatta olmuyorsa, toplumdaki olaylara duyarsız kalıyorsa o kişinin öğretmenliğinden şüphe etmeli bu konuda size katılıyorum. Ama benim bahsettiğim konu (ki sanırım SİZ bunu idrak edemediniz) burası bir bilişim öğretmenleri forumu ve konular mümkün olduğunca BİLİŞİM ve EĞİTİM ile ilgili olmalı görüşündeyim. Ben siyasi mesajlar / görüşler okumak isteseydim zaten o tür bir çok site / forum var. gider onları takip ederdim.

fazla derin siyaset banada aksak gelsede en ufal siyasi içerikte burda siyaset yapılmaz demek insanların zekasını aşağılamaktır.dengede olduğu sürece siyasette yapılabilir.

cahraz' Alıntı:
fazla derin siyaset banada aksak gelsede en ufal siyasi içerikte burda siyaset yapılmaz demek insanların zekasını aşağılamaktır.dengede olduğu sürece siyasette yapılabilir.
..
hocam burda yapılan ASIL eleştiri üyenin tarzına. Konudaki ilk mesajıma bakarsanız. Bir bilişim öğretmeni bir bilişim forumuna üye olurken asıl amacı siyaset yapmakmıdır yoksa bilişim ve öğretmenlik alanında bilgi alıp / vermek midir?
BaRBaRYaN' Alıntı:
açtığın hiç bir konu Bilgisayar ile alakalı değil.... :!:

xodeda' Alıntı:
Gülen holding ciler hemen savunmada. Artık bu ülkede itibarınız yok.
..
hocam konuda. mesajı savunan yada olayı savunan 1 tane yorum var mı? yazmış olmak için yazıyorsunuz sadece...

Re: Ynt: peygamber bizi nezarette selamladı

BaRBaRYaN' Alıntı:
xodeda' Alıntı:
..
hocam konuda. mesajı savunan yada olayı savunan 1 tane yorum var mı? yazmış olmak için yazıyorsunuz sadece...
Açıktan savunacak yüz yok zaten. Ama anlasılıyor merak etme sen. Elemanlar talimatı aldılar ve uykuya geçtiler.

boteform' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
xodeda' Alıntı:
..

yazdıkça batmak bu olsa gerek. 1 tane mesaj yokmuş.sen bunu algılayamazken ben sana daha ülkedeki gelişmeden bahsedemem. senden rica ediyorum konuma mesaj yazma.lütfen. ben bir öğretmen olarak bu ülkedeki her gelişmeyle ilgileniyorum, bu seni bağlamaz. ilgini çekmeyen,hoşuna gitmeyen konulara cevap verme.
..
ya arkadaşım senin okuma yazman yok mı yok?
konuya yazılan mesajları oku bakalım. senin paylaştığın olayla ilgili LEHTE - ALEHTE bir tane mesaj varmı???
Mesaj yazma konusuna gelince; senin de dediğin gibi
açacağım konular kimseye danışmam, hoşuna gitmezse okumazsın olur biter

Aslında herkes bi şekilde kullanıyor dini, onlar gerçekten gördü mü, selam verdi mi bilmem ama, AKP nin Cumhurbaşkanlığı reklamında da vardı aynısı, "Göklerden gelen bir karar vardır" diye. Yanlış şeyler... Birbirimizi kırmaya değmez...

boteform' Alıntı:
forumda açılmış hangi konuya -seni ne alakadar ediyor- diye cevap verildi. yada hangi konu açana açtığı konuların belki 3-5 tanesi siyasi olduğu halde sürekli siyasi konular açmakla itham edildi. az sayıda dikkate değer bulunmayan birkaç sempatizan var, kimsenin zekasıyla alay etmeyin. anlayan anladı
...
Ben demişimki
BaRBaRYaN' Alıntı:
hocam sen adını SiyasiForm diye değiştirsene. Bilişim öğretmenimisin siyesetçimi anlayamadım. açtığın hiç bir konu Bilgisayar ile alakalı değil.... :!:
....
Sizin mesaj yazdığınız konular
..
peygamber bizi nezarette selamladı
Aziz Yıldırım algısı nedir?
Sizce Yeni Başbakan Kim Olur ?
2014 Cumhurbaşkanblığı seçimleri
Cemaatçiler komplo kurmayı çok iyi bilen insanlardır!
Yarbay Ali Tatar
Yolsuzlukları ortaya çıkaran polislere sahur vakti operasyon
Haram Lokma Yemedim !

Ağustos Eş Durumu İzmir İsteyecekler (izmir)
Karışık resimler arkaplanlar sahne ve ışıklar 3d çocuklar (teşekkürler)
BT REHBER ÖĞRETMEN EGZERSİZ MAHKEME KARARI...!!! (+1)
İl içi atamada Halk Eğitim Merkezleri? (il dışına açılır demiş bir hoca)
Halk Eğitimler ve ÇPL'ler gözükmüyor??? (bence görünmesi gerek)
.............
51 tane mesajlınızın toplamda sadece 5 tanesi öğretmenlik ve bilişim ile ilgili. onlar da yukarıda. başkasının "mesaj kasmakla" itham edildiği bir konuyu örnek veren kişi olarak bilişim ve eğitim konularında yaptıklarınız farksız sanki...

ve dikkat ederseniz ben size siyasi konu açmakla değil "Bilgisayarla ilgili konu açmamakla" ilgili tepki göstermiştim. Bencede kimsenin zekasıyla alay etmeyelim. İğneyi başkasına batırırken çuvaldızı kendimize batıralım....

boteform' Alıntı:
laf ebeliğine hiç gerek yok, öyle satırlarca cevap verip laf gevelemeye hiç gerek yok. ısrarla beğenmiyorsan cevap yazma dememe rağmen yüzsüzlük yapmak ise bir öğretmene hiç yakışmıyor. attığım mesajların sayısını sayacak kadar zaman harcamışsın, yaz tatilinde okullar kapalıyken forumda açılan onlarca otomobil, spor başlığını görmeyip konuma atlayıp --bilgisayarla ilgili konu aç- direktifi veren senin gibi birini hiç kusura bakma dikkate almam çünkü amacının ne olduğunu anlayan anladı. ayrıca böyle zorbaca bir direktife yada yorumu hiç ama hiçkimse dikkate değer bulmaz. sana cevap vermemim amacı yaptığın değersizleştirme çabasını boşa çıkarmak. yoksa dikkate değer değilsin(bu sana yönelik yazdığım son mesajım, yeter olana yeter bunca cevap).sen kimsin ki benim açacağım konuları belirlemeye çalışıyorsun. istediğim zaman bilgisayarla ilgili istediğim zaman siyasetle ilgili konu açarım, ne attığım mesajın içeriği ne sayısı seni hiç alakadar etmiyor.bunu kafana sok.
.......
laf ebeliğine hiç gerek yok, öyle satırlarca cevap verip laf gevelemeye hiç gerek yok. ısrarla beğenmiyorsan cevap yazma dememe rağmen yüzsüzlük yapmak ise bir öğretmene hiç yakışmıyor.
önce lafla saldırıp sonra cevap yazma demekle olmuyor. ben sadece bana karşı yaptığın saldırıların cevaplarını veriyorum
..
Ben demişim ki:
hocam sen adını SiyasiForm diye değiştirsene. Bilişim öğretmenimisin siyesetçimi anlayamadım. açtığın hiç bir konu Bilgisayar ile alakalı değil....
Sen anlamışsın ki :
--bilgisayarla ilgili konu aç- direktifi veren senin gibi birini hiç kusura bakma dikkate almam
Her şeyi DİREKTİFLE yapmaya alışanın kim olduğunu çok güzel bir şekilde ortaya koyuyorsun... :alkis:
..
bu sana yönelik yazdığım son mesajım
Kimin dikkate değer olup olmadğını zaten zaman gösterir...
umarım sözünde durur ve başka mesaj yazmaszın. zira SEN CEVAP HAKKI doğacak bişey yazmadığın sürece bu da benim son mesajım.

Geri