PHILIPS Erkek Bakım Seti 119 TL kaçırmayın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam hergün paylaştığınız kampanyalar için teşekkürler. Acaba bununla ilgili site kurmayı düşünür müsünüz?

talp' Alıntı:
Hocam hergün paylaştığınız kampanyalar için teşekkürler. Acaba bununla ilgili site kurmayı düşünür müsünüz?
Hocam bunun için site kurmaya değmez. Denk geldikçe bilgilendiririm. :)

hocam iş edindin kendine. Bence her seferinde başlık acmak yerine Hasari kampanya günlüğü başlığı uygun olur :-)

Vatan'ın indirim kampanyalarına güvenmeyin.. İndirim deyip normal fiyatına hatta biraz da üstüne satıyor..

Kargo ücretsiz ben bir tane sipariş verdim bakalım artık şuan 500 üründen 68 tane kalmış. :)

Cihaz elime geçti test ettim suyla yıkadım su geçirmiyor cihaz şarzlı olduğu için kullanımı da son derece kolay ben çok beğendim.

hasari' Alıntı:
Cihaz elime geçti test ettim suyla yıkadım su geçirmiyor cihaz şarzlı olduğu için kullanımı da son derece kolay ben çok beğendim.
Hocam sinek kaydı yapabiliyor mu?
Ayrıca tahriş yaptı mı hiç?
Son sorum, kirli sakal için uygun mu?
Bilgilendirirseniz teşekkürler.

talp' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Hocam sinek kaydı yapabiliyor mu?
Ayrıca tahriş yaptı mı hiç?
Son sorum, kirli sakal için uygun mu?
Bilgilendirirseniz teşekkürler.
Hocam ben bu cihazı sakal traşı için almadım ben sakal traşı için mach 3 kullanmayı tercih ediyorum ama senin için sabah test edeyim. :)

talp' Alıntı:
Hocam deneyimlerinizin sonucunu bekliyorum. Sağolun.
Hocam şimdi kullanım kılavuzuna baktım bu cihaz sakal traşı için uygun değilmiş kirli sakal düzeltmek, top sakala şekil vermek düzleştirmek, faulleri düzeltmek, saçı düzeltmek, kulakta burunda istenmeyen kılları almak, koltuk altı ve göğüs kıllarını almak için kullanılıyormuş. Sakal traşı olmayın diye belirtmişler. :)

Hala indirimdeymiş.
http://www.vatanbilgisayar.com/Erkek%20 ... I_ID=56727

Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Artık başka ürünlere bakacağım. İyi akşamlar.

Geri