Philips TV kurulumu nasıl yapılır? ÇÖZÜLDÜ.

Kodla Büyü

Karani

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Yeni Philips TV aldım. Kurulumunun bir türlü yapamadım. TV uydu arıyor ama bulamıyorum. YouTube başka modellerin kurulumu var ama bunun yok.
Modeli:
Philips 40FPS6009/62
Defalarca denedim uydu bulamıyor. Yardımcı olacak kimse var mı?

ev merkezi sistem mi, evet ise lnb diseqc 1.0 ayarını yaptın mı
birde android lerde
uydu oparatör modu vardı

Hocam kurulum menü resimlerini ekleyebilirmisin değerlendirelim.
Hocam sorun uyduları bulamaması. Önce uydu ekle diyorum.diseqc 1.0 ayarını doğru yapıyorum. 20 dk arıyor sonrasında uydu bulunamadı diyor. Kaç saattir uğraşıyorum. Netten videoları baktım ama olmuyor

Hocam sorun uyduları bulamaması. Önce uydu ekle diyorum.diseqc 1.0 ayarını doğru yapıyorum. 20 dk arıyor sonrasında uydu bulunamadı diyor. Kaç saattir uğraşıyorum. Netten videoları baktım ama olmuyor
Çok uğraşmaktan bazen detaylar kaçırılabiliyor hocam isterseniz biraz ara verip sonra yeniden deneyin büyük ihtimalle hal olacaktır. Elimizde aynı model olsa direk yönlendireceğiz ama maalesef yok. Sorun devam ederse aşamaların resimlerini çekin yada videoya çekin belki bir bilen çıkar.

Merhaba arkadaşlar. Yeni Philips TV aldım. Kurulumunun bir türlü yapamadım. TV uydu arıyor ama bulamıyorum. YouTube başka modellerin kurulumu var ama bunun yok.
Modeli:
Philips 40FPS6009/62
Defalarca denedim uydu bulamıyor. Yardımcı olacak kimse var mı?
TURKSAT (42.0E) bulun,anten ayarlarında;
LNB gücü:13 v/ 18 v olmalı
LNB Frekansu 9750 / 10600 olmalı
DiSEqC 1.0 Port A(veya Port 1) olmalı
DiSEqC 1.1 kapalı olmalı
TP TIKLAYIN 12380/V/27500 den sinyal ve kalite aldığını görürseniz kanal arama ile kanallar bulunur.Tüm tpleri seçin veya kör tarama yapın. 12380/V/27500 hiç sinyal alamıyorsanız kablonun tv ye giriş kısmında veya santrale bağlantı yerinde sorun vardır.

Son düzenleme:
32'' ve üzeri televizyonlarda yetkili servisler ücretsiz kurulum yapmak zorundadır.
Malesef Philips te50 inç üzeri olmaliymis, ücretsiz kurulum için. Buda yeni çıktı.
TURKSAT (42.0E) bulun,anten ayarlarında;
LNB gücü:13 v/ 18 v olmalı
LNB Frekansu 9750 / 10600 olmalı
DiSEqC 1.0 Port A(veya Port 1) olmalı
DiSEqC 1.1 kapalı olmalı
TP TIKLAYIN 12380/V/27500 den sinyal ve kalite aldığını görürseniz kanal arama ile kanallar bulunur.Tüm tpleri seçin veya kör tarama yapın. 12380/V/27500 hiç sinyal alamıyorsanız kablonun tv ye giriş kısmında veya santrale bağlantı yerinde sorun vardır.
Bunu denedim aslında. Tekrar deniyecem. Teşekürler.

Son düzenleme:
Sanırım bu modelde TITAN OS var.
Şu videoda yani iletim sistemli farklı bir model için uydu arama da anlatılmış. Belki işinize yarar:

Geri