photoshop kurs soruları

Kodla Büyü
Arkadaşlar hizmet içi eğitim photoshop kursu ölçme değerlendirmesi için elinde soru örnekleri olan ya da fikri olan paylaşabilirmi?
Daha önce böyle bir kurs veren arkadaş olduysa uygulama yada yazıllı sınav hakkında örnekler bekliyorum lütfen.

İlk defa bu siteden bir soruma yanıt bulamadım. Bu problemime çözüm bulamadım burada.

Peki elinde photoshop kursuyla ilgili sorular olanda mı yok?

soruları bulamayınca kendim hazırladım. belki işine yarayan olur die ekliyorum...

Ekli dosyalar

amdturion' Alıntı:
soruları bulamayınca kendim hazırladım. belki işine yarayan olur die ekliyorum...
hocam elinize saglik güzel olmus elinizde böyle sorular varsa paylasirmisiniz, birde cevap anahtari olsa :)

ozgur24' Alıntı:
amdturion' Alıntı:
hocam elinize saglik güzel olmus elinizde böyle sorular varsa paylasirmisiniz, birde cevap anahtari olsa :)
biraz geç olmuş ama(1 yıl kadarcık :D ) yine de cevap vereyim elimde başka soru yok bunları da zar zor kendim hazırlamıştım. test olunca biraz daha kısıtlı oluyor seçenekler. cevap anahtarını eve geçince koyarım ama gerek olduğunu sanmıyorum...

Geri