Piranha Escape 5.0 İnç Gps Navigasyon Önerir misiniz?

Kodla Büyü
Piranha Escape 5.0 İnç Gps Navigasyon Önerir misiniz?

149,90
http://www.daybuyday.com/urun-566145/pi ... guncelleme

Piranha Escape 5.0 İnç Gps Navigasyon Sistemi + 128 Mb Ddr2 Ram + 4 Gb Dahili Hafıza + Fm Transmitter + Ömür Boyu Ücretsiz Harita GüncellemeÜrün Kodu:ESCAPE5Piranha Escape 5.0 İnç Gps Navigasyon Sistemi + 128 Mb Ddr2 Ram + 4 Gb Dahili Hafıza + Fm Transmitter + Ömür Boyu Ücretsiz Harita Güncelleme-Harita Ve Yazılım Özellikleri: - 81 İl, 950 İlçe Tam Detaylı En Güncel Türkiye Haritası
- Yaklaşık 950.000 Poı Noktası (Eczane, Hastane, Sinema, Avm, Otopark, Benzin İstasyonu, Tarihi Ve Turistik Yerler, Mesire Yerleri Vb. Adres Bilgileri) - 3D Landmark Türkiye (Üç Boyutlu Yapılar) - Piranha Navigasyon Yazılımı - Sesli Yol Tarifi - Yol Tabelaları Ve Şerit Bilgilerini Gösterebilme
- Hız Limitlerini Gösterebilme Ve Sesli Uyarı- Yanlış Yola Sapıldığında Otomatik Olarak Yeni Rota Hesaplama- Gece Ve Gündüz Ekran Sürüş Modları- Sık Kullanılanlar, Geçmişte Gidilen Yerler Ve Adres Defteri- Kestirme (Kısa) Veya Ana Yollardan (Kolay) Gitme Tercihine Bağlı Farklı Rota Çizebilme
- Yaya Ve Araba Navigasyon Kullanım Modları- Rotayı Simülasyon Yapabilme- Pusula Ve Gps Konum Bilgileri (Enlem, Boylam Ve Yükseklik) - Gps Uydusu Üzerinden Güncel Tarih Ve Zamanı Güncelleme- Yol Bilgisayarı (Kalan Mesafe, Tahmini Varış Süresi Vb Bilgileri)
- Yabancı Ülkelerin Haritalarını Yükleyebilme-Cihaz Özellikleri: - 5.0 İnç Dokunmatik Tft Lcd Ekran (480X272 Pxl) - Fm Transmitter Özelliği (Sesli Yönlendirmeleri Aracınızın Fm Radyosundan Duyabilme) - Gelişmiş Multimedya Özellikleri: Video, Müzik, Resim Ve E-Book Dosyalarını Açabilme
- İnce Tasarım (Ultraslim) - Rubber Kaplama İle Kullanıma Bağlı Oluşabilecek Çiziklere Karşı %100 Koruma Ve Şık Görüntü- Yeni: 500 Mhz Sirf Star Atlas V İşlemci (Arm11) - 4 Gb Dahili Hafıza- 128 Mb Dahili Ddr2 Ram (Daha Hızlı Rota Hesaplama Ve Uydu Bağlantısı)
- Yeni: Windows™ Ce 6.0 Tabanlı İşletim Sistemi- Sadece Piranha’Da: Sirfexpand™ Güçlendirilmiş Dahili Anteni İle Daha Hızlı Ve Güçlü Uydu Bağlantısı- 3.7V/ 1600 Mah Şarj Edilebilir Pil İle 3,5 Saate Varan Uzun Süreli Navigasyon Kullanımı-Diğer Özellikler: - Araç İçinde Vidalama Veya Yapıştırma Sorunu Olmadan, Cama Monte İçin Özel Vakumlu Ayak
- Yüksek Kaliteli Dahili Hoparlör- Ekstra Kulaklık Çıkışı- Microsd Kart Okuyucu- Usb 2.0 Bağlantı- Ce Kalite Uygunluğu
-Paket İçeriği: Cihaz, Vakumlu Ayak, Araç Çakmak Şarj Aleti, Usb Kablo, Ekran Kalemi, Kullanma Kılavuzu İçerikli Cd, Garanti Belgesi

öneririm. daha önceden bir yakınıma aynı üründen harita güncellemesi yaptım.arayüzü, dokunmatiği iyi

hizlial.com da da aynı fiyat. ama ben 124 tl ye piranha raptor u tercih ettim. 4.3 incv ekran ve bence gayet yeterli. tavsiye ederim.

escape alacaksan da hizlial.com dan al bence arkadaşım, çünkü hem kargo ücreti yok hem de 12 taksit yapıyorlar. saygılar...

ekran kalemi varsa parmakla değil kalemle mi kontrol ediyoruz demek? yada dokunmatiği mi iyi değil?

güzel bir ürün, yani fiyatına göre baya uygun bence. ben daha önce pirana kullandım, iş görüyor...

Geri