:alkis:sitelerde' Alıntı:PKK daha önce de öğretmenleri hedef almıştı. Eh ne diyelim, Eğitim-Senci arkadaşlar söyleyiversinler kankilerine, öğretmenleri vurmayın, negatif imaj oluyor diye. Önceki sefer dinledikleri gibi şimdi de dinlerler.
sitelerde' Alıntı:PKK daha önce de öğretmenleri hedef almıştı. Eh ne diyelim, Eğitim-Senci arkadaşlar söyleyiversinler kankilerine, öğretmenleri vurmayın, negatif imaj oluyor diye. Önceki sefer dinledikleri gibi şimdi de dinlerler.
Buzkırıcı' Alıntı:hep kurt ogrencilerim olsun isterdim
pinaraytas' Alıntı:Buzkırıcı' Alıntı:hep kurt ogrencilerim olsun isterdim
hayırdır hocam,,kürt olunca ne olacak..sizde milliyetçilik yapıp o zavallı masum öğrencilerin kafalarını mı kıracaksınız ??
ayrımcılık yapacağınız bu cümlelerinizden belli.
bravo eğitim anlayışınıza..
umarım sizi yanlış anlamışımdır da ben utanıp kızarayım !!!!
cesur_yürek' Alıntı:sitelerde' Alıntı:PKK daha önce de öğretmenleri hedef almıştı. Eh ne diyelim, Eğitim-Senci arkadaşlar söyleyiversinler kankilerine, öğretmenleri vurmayın, negatif imaj oluyor diye. Önceki sefer dinledikleri gibi şimdi de dinlerler.
sadece eğitim sen mi? alın size eğitim bir senin bağlı olduğu memur senin yaptıkları
http://www.kamudan.com/batman-memur-sen ... -1743.html
guncel-haberler-f6/batman-memur-sen-den-pkk-talepleri-t68565.html
sitelerde' Alıntı:cesur_yürek' Alıntı:sitelerde' Alıntı:PKK daha önce de öğretmenleri hedef almıştı. Eh ne diyelim, Eğitim-Senci arkadaşlar söyleyiversinler kankilerine, öğretmenleri vurmayın, negatif imaj oluyor diye. Önceki sefer dinledikleri gibi şimdi de dinlerler.
sadece eğitim sen mi? alın size eğitim bir senin bağlı olduğu memur senin yaptıkları
http://www.kamudan.com/batman-memur-sen ... -1743.html
guncel-haberler-f6/batman-memur-sen-den-pkk-talepleri-t68565.html
Batıda da bu olursa sendikamdan istifa ederim.
Bu aralar moda. Memlekette "halk"lar söylemi ile bölücülüğü başlatan sol zihniyet, bugün ise Ergenekoncuları tasfiye edeceğim diye liberallerin kuyruğuna takılıp, at izi ile it izini birbirine karıştıran muhafazakarlar!.. yazık ettiler, yazık edecekler memlekete.
Bir Kürt benim kardeşimdir. Kardeş bir Kürt ben PKK'ya sövdüm diye bana kızmayan Kürt'tür. Mecburi sebeplerle ilan edilen OHAL'i anlayabilen, hayatı zorlaştırsa da, faturasını devlete değil, devleti mecbur bırakan terör örgütüne kesebilen Kürt'tür. Benim Kürtlerle hiçbir alıp veremediğim yok. Kürtçe okul da dahil, tv, gazete, kaset vs. her türlü kültürel talebi yerinde görüyorum, teröre tepki gösterildiği sürece destekliyorum.
Ancak konjektür gereği, siyasi görüşü gereği, ödlekliğinden dolayı, sürüye uymasından ötürü teröre bahane arayan Türk olsun, Kürt olsun birisini gördüğümde ona buğz ediyorum.
Terör ortada durdukça hiçbir Kürt çıkıp haktan söz etmesin. Terörle hesaplaşmadan bana gelmesin.
Ne demek operasyon dursun ya. PKK'ya silah bırak ne demek?
PKK'ya ancak teslim ol denir, silah bırak denmez. Silah bırak demek aman dilemektir. Teslim ol demek ise güç bende, hak bende ama sana yine de acıyorum demektir.
PKK'ya silah bırak denmez. Akıllı adam, akil adam demez.
Operasyon dursun ne demek? Terör olmasa operasyon zaten olmaz. Terör olsa da olmasa da asker orada olacaktır.
Bunu söyleyen adamlar Kürtse ve cahil değilse haindir, Türkse ve cahil değilse, gafildir. Yani maldır açık açık söyleyeyim. uhaha:
Sendikam bir gün bu mallığı yaparsa, aynen EğitimSenci bazı arkadaşlarımın EğitimSen'in içindeki bazı adamlardan dolayı istifa ettikleri gibi, ben de mertçe Eğitim BirSen'den istifa ederim.
sitelerde' Alıntı:PKK daha önce de öğretmenleri hedef almıştı. Eh ne diyelim, Eğitim-Senci arkadaşlar söyleyiversinler kankilerine, öğretmenleri vurmayın, negatif imaj oluyor diye. Önceki sefer dinledikleri gibi şimdi de dinlerler.
beberuhi82' Alıntı:sitelerde' Alıntı:PKK daha önce de öğretmenleri hedef almıştı. Eh ne diyelim, Eğitim-Senci arkadaşlar söyleyiversinler kankilerine, öğretmenleri vurmayın, negatif imaj oluyor diye. Önceki sefer dinledikleri gibi şimdi de dinlerler.
Sen kimsin arkadaş?Eğitim-Sen in duruşunu dünyaya bakışını senin gibi küçük ve örümcek beyinli bir insanın yazdığı mesajdan anlıyamacağı belli.Adminler bu tarz mesajları görmüyor,ya da kendileri de böyle düşünüyor. 100 bin üyesi olan bir sendikanın hepsini terör örgütü üyesi yapan zihniyete gerçekten yazıklar olsun.Aslında bunu yapanlar terörü yapan,destekleyen ve tetikçileridir.