Plan konusu kafamı karıştırıyor!!

Kodla Büyü

donkisot58

Üye
Merhaba arkadaşlar...

Yeni atandım. Yıllık plan konusunda kafama takılanlar var. Burada çok sayıda plan paylaşılmış hepsini tek tek indirdim fakat planlardaki kazanımlar değişiklik gösteriyor. Yani 7 ve 8'lere dağıtılan çalışma kitaplarındaki ünitelerin kazanımlarının olduğu planlar var fakat o kazanımları dikkate almayıp hazırlanan planlarda var. Ben kitaplardaki kazanımlara uygun planı kullanmak istiyorum ama hangisi daha doğru olur bilemedim. Ayrıca 5 ve 6ların kitapları daha gelmediği için onlarda hangi ünitelerin hangi kazanımların olduğunu bilmediğim için hangi plan daha uygun olur onu da kafamda çözümleyemedim :? :shock: :o

Bir diğer sorun da 5 ve 6'larda günlük planlar hazırlanacak yönünde bir durum varmış sanırım. O konu hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Acemilik kötü birşeymiş ne bu böyle :-1:

ttkb nin sitesinde müfredat belli hocam ...birte sitede planlar mecvut bunları kullanabilirsiniz

ben de senin gibi tereddütteydm bi dolu plan paylaşıldı ama bazı arkadaşların planları rehberliğinde kendi sınıflarıma uygn planları hazırladım tabikii aşağıdaki öğretim programı çerçevesinde. kazanım ve başlıklar için 13. sayfadan itibaren bakabilirsin

Ekli dosyalar

manhem hocam teşekkürler. Bu sadece 5 ve 6'lar için geçerli öğretim programı değil mi yanlış bilmiyorum? Eğer doğru biliyorsam yani sadece 5 ve 6'lar için geçerliyse 7 ve 8'lerin planını neye göre yapacağız fikriniz var mı

donkisot58' Alıntı:
manhem hocam teşekkürler. Bu sadece 5 ve 6'lar için geçerli öğretim programı değil mi yanlış bilmiyorum? Eğer doğru biliyorsam yani sadece 5 ve 6'lar için geçerliyse 7 ve 8'lerin planını neye göre yapacağız fikriniz var mı

öğretim programı bakınız sayfa 1 ;) 8)

donkisot58' Alıntı:

7ve 8 de eski müfredat var

Geri